Heinner HSBS-520NFBKF+, side by side cu control touch pe ușă

Side by side-ul este un aparat frigorific de top pentru că oferă specificații mai bune și nu mă refer numai la capacitate de depozitare, ci și la sistemele de răcire. Heinner HSBS-520NFBKF+ reprezintă o soluție ceva mai mare dar cu un preț mult mai atractiv. Sunt disponibile două variante iar cea de jos este cea pe negru (cum este și varianta mai mică Heinner HSBS-441NFBKF+), însă aveți posibilitatea să alegeți și una pe inox. Nu prea sunt diferențe de preț între ele pentru că ambele arată foarte bine și caracteristicile sunt identice.

Veți economisi bani pentru că nu mai trebuie să luați două aparate, ci unul ca acesta poate ține locul unui congelator pentru că vorbim de un volum mai mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Poate că nu aveți multe camere unde să țineți diverse aparte, iar bucătăria este suficient de mare pentru un așa aparat frigorific, de aceea merită să luați în considerare recomandarea de mai sus. După cum am menționat anterior, are specificații ceva mai bune decât alte tipuri de aparate frigorifice și raportul volum/preț este bun spre excelent:

  • vorbim de un volum total de 519 litri, din care congelatorul are 185 litri. Poate fi comparat cu două congelatoare de la combine, iar performanțele de congelare sunt și ele bune.
  • panoul de control este touch la mai toate aceste modele și oferă câteva funcții utile și posibilitate de blocare a interfeței.
  •  nivelul de zgomot este destul de redus pentru mărimea sa.
  • sistemele de răcire prezente sunt Full No Frost (dezghețare automată și fără gheață în congelator) și Multi AirFlow (distribuire mai bună a aerului rece prin intermediul unor fante).
  • clasa energetică F este bună pentru el însă nu este cea mai grozavă pentru acest tip de aparat.

Concluzie

Heinner HSBS-520NFBKF+ are tot ce vă puteți dori, iar pe lângă cele menționate anterior, trebuie să vă spun că vine cu filtru antibacterian, avertizare sonoră dacă uitați ușa deschisă și super congelare. Ca să nu spuneți că nu oferă funcții și dotări de bază, plus câteva mai speciale.

Te-ar mai putea interesa