Heinner HSBS-428NFX+, model de 428 litri cu No Frost

Heinner HSBS-428NFX+ e un frigorific din categoria side by side care vine cu un volum net de 428 litri şi caracteristica No Frost. Chiar dacă e un aparat mare răcirea va fi uniformă întrucât aerul e distribuit prin mai multe căi, caracteristică numită Multi Air Flow.

Acest aparat are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern şi care vine cu o fiabilitate foarte bună deoarece Heinner oferă o garanţie de 3 ani pentru acest produs.


Păreri pro şi contra

Un frigorific în stil american precum Heinner HSBS-428NFX+ are un volum foarte mare. Acesta de faţă vine cu 428 litri care-i un volum net.
Chiar dacă-i un aparat mare nu consumă prea mult curent întrucât vorbim despre clasa A+ de eficienţă energetică. Un plus de economie vine prin intermediul funcţiei Vacanţă care opreşte partea de frigider. La alte branduri funcţia Vacanţă funcţionează în alt fel… în esenţă aceasa depinde de producător şi de model.
Dacă alte astfel de modele au 3 sau 4 uşi acesta are doar două uşi.
Aparatul are o compartimentare bine realizată întrucât vorbim despre 4 rafturi la frigider şi 4 compartimente la congelator.
Dimensiunile sunt unele bune prin faptul că are 83x62x172 LxAxÎ cm. pentru montarea sa fiind nevoie de cel puţin 3 persoane deoarece are o greutate considerabilă.
Pentru un plus de aspect aparatul are rafturi din sticlă. Poate că nu sunt l fel de solide precum unele metalice, dar îşi vor face treaba.
Fiind dotat cu No Frost nu va trebuie să-l dezgheţaţi, iar acest lucru înseamnă mai mult timp liber întrucât nu vă pierdeţi timp cu întreţinerea sa.
Temperatura din compartimente poate fi ajustată printr-un panou cu ecran situat la interior. Acest lucru e unul util în cazul în care vreţi temperaturi specifice recomandate alimentelor care doriţi să le ţineţi la păstrat.

Acest produs e unul de excepţie de la un brand românesc. Heinner e un „producător” român prezent pe piaţă de câţiva ani, fiind cunoscut în mare parte pentru produsele sale fiabile de tip electrocasnice şi electronice.

Te-ar mai putea interesa