Heinner HMW-23BIXBK, cuptor cu microunde incorporabil

Heinner HMW-23BIXBK e un cuptor cu microunde mai special deoarece e vorba despre unul incorporabil. Vine cu o capacitate de 23 litri, iar puterea e una de 800W. Referitor la putere, aceasta se referă la cuptor, grill-ul având 1000W.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat pentru pretențioși care doresc să-și amenajeze o bucătărie ca în reviste sau filme.
Nu se vede din imagine, dar e un aparat a cărui ușă se deschide vertical, adică în jos (precum la un aragaz ori la un cuptor incorporabil normal).
Aspectiv are un design minim cu puține butoane și cu o nuanță care să se potrivească în orice bucătărie. E vorba despre argintiu cu negru.

Păreri pro și contra

Cuptorul Heinner HMW-23BIXBK vine cu un panou de comandă modern de tip electronic. Acesta permite o utilizare ușoară prin intermediul a 8 programe. Printre aceste programe se numără: popcorn, pizza, cartofi și pește.
Pornirea se poate programa deoarece are pornire întârziată. Acest lucru e util în cazul în care vreți să veți mâncare caldă într-un anumit interval orar.
Suplimentar are două modalități de gătire (microunde, grill) și funcții (dezghețare și încălzire).
Pentru a putea regla puterea există 5 nivele de putere. Iar, la final de program suntem avertizați sonor de terminarea acestuia.
E un aparat sigur deoarece oferă posibilitatea blocării panoului de comandă pentru o curățare mai ușoară sau pentru ca cei mici să nu se joace pe butoane.

Per ansamblu acest model se adresează celora interesați de un produs de calitate pentru bucătărie. Cei mai mulți cumpărători scriu că l-au cumpărat pentru modul în care arată.
Ar trebui să adaug faptul că mobila ar trebui să o faceți după ce ați cumpăra aparatul deoarece de multe ori dimensiunile furnizate de diverse site-uri nu se potrivesc.