Heinner HMW-23BI, cuptor cu microunde incorporabil ieftin

Cuptoru cu microunde Heinner HMW-23BI e diferit față de cel convențional, se vede după design dar și dotările sale. Acesta se incorporează și puteți alege un corp de mobilier suplimentar să în puneți într-un corp suspendat. Comparativ cu concurența actuală, acest aparat e chiar accesibil și merită încercat pentru că va fi de folos indiferent de situație. Panoul de control e unul digital pentru că dispune de o mulțime de funcții care se aleg pentru anumite preparate. Cu alte cuvinte, ar fi bine să citiți manualul de instrucțiuni dar și cel de instalare.

Arată bine cu acea ramă mai mare și ea ușurează instalarea în corpul de mobilier dedicat pentru că acopere secțiunea liberă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Un astfel de cuptor poate fi folosit pentru a găti ceva deoarece are un grill de 1000W, un interior mare cu diametru de 27 cm și niște programe interesante: popcorn, pizza, băuturi, cartofi pește, orez etc. Cu acel grill puteți găti carne, prăji cârnați sau chiar obține pâine prăjită. Timerul e butonul rotativ din partea de jos și poate fi setat până la 60 minute, în funcție de temperatura aleasă sau cantitatea introdusă.

Păreri pro și contra

Are o capacitate generoasă pentru dimensiunile sale – 23 litri, iar puterea sa e satisfăcătoare și poate fi aleasă una dintre cele 5 nivele de încălzire. Poate că din poză nu se vede dar sunt 8 programe de gătire, care sunt ideale pentru 1-2 persoane și nu mai trebuie să folosiți cuptorul mare. Un cuptor cu microunde simplu nu are atâtea butoane pentru că nici dotările nu excelează în acel preț. Depinde și de ce brand discutăm, Heinner e un brand bun pentru că oferă aparate mici și dotate pentru un buget redus.

Heinner HMW-23BI arată bine și se potrivește alături de aparate care sunt de la alte branduri, nu are mâner ca variantele convenționale ci un buton. Nu trebuie să vă îngrijorați că cineva ar putea apăsa accidental un buton în timpul unui program selectat, pentru că se poate bloca interfața. La finalizare programului, sunteți avertizați acustic pentru a scoate preparatul.

Te-ar mai putea interesa