Heinner HMW-20BK2, cuptor cu microunde negru

Discutăm de un cuptor cu microunde destul de simplu și ca se numește Heinner HMW-20BK2. Din poza sa de prezentare se poate ajunge la câteva concluzii, adică se pot observa câteva dotări ale sale. Trebuie să apreciem faptul că e disponibil la un preț atât de bun și chiar oferă exact ce aveți nevoie. Unii ar zice că un panoul de control mecanic e mai ușor de folosit pentru că oferă ceva mai puține funcții, însă variantele mai scumpe au standard un control ceva mai avansat cu multe pictograme.

Majoritatea cuptoarelor sunt albe, motiv pentru care un model pe negru e ceva mai rar întâlnit, deci merită ales. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Capacitatea sa e de 20 litri ca mult alte model ieftine și în interior are un suport rotund cu diametru de 24.5 litri (cât o farfurie mică). Recipientele care le puneți în interior pot fi din carton sau sticle, dar nu metalice sau din plastic.

Controlul mecanic are o funcționalitate bună, însă limitată: 6 trepte de putere, din care una e pentru dezghețare (se vede pictograme de pe panoul de control). Temporizatorul devine foarte util și la final sunteți avertizați de un semnal sonor. Aceasta nu e o caracteristică specială, ci una standard care ar trebui să fie prezentă pe multe alte cuptoare.

Păreri pro și contra

E precum multe alte modele doar că arată mult mai diferit și costă destul de puțin. Puterea sa e corespunzătoare pentru acea capacitate, e prezentă funcția de decongelare, puteți alege puterea corespunzătoare cantității introduse și temporizatorul e de maxim. Modelele clasice pot fi folosite pentru multe, mai puțin dacă vreți să gătii pentru 1-2 persoane deoarece îi lipsește grill-ul, dar și cuptorul trebuie să fie mai mare.

Heinner HMW-20BK2 poate fi pus pe blat unde nu ocupă foarte mult spațiu, dar și așa e foarte mic și poate fi mutat cu ușurință pentru că are doar 10 kg. Chiar dacă nu ați mai avut un așa aparat, eu vi-l recomand pentru că nu există alte aparate care să decongeleze mai rapid și veți câștiga timp.

Te-ar mai putea interesa