Heinner HMB-47NHSA+, minibar de 51cm

Heinner HMB-47NHSA+ e un frigider de tipul minibar adresat persoanelor interesate de o soluție compactă pentru a ține la rece diverse alimente.
Are o ușă, iar capacitatea de stocare e de 47 litri, fiind împărțită între frigider și congelator. Eu zic că are un volum mai mult decât suficient pentru a păstra la rece diferite băuturi ori mâncare pentru câteva zile.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi » și are integrat frigider cât și congelator. Primul are 43 litri, iar cel de-al doilea are 4… vorbim despre volum net. Pentru un beneficiu suplimentar se poate apela la programul buy back de aici care presupune că primiți un card cadou de 100 lei dacă dați vechiul aparat.
Din imaginea alăturată se poate vedea că are culoare argintie, iar din aceasta probabil se poate observa că are piciorușe.


Pro

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, acest lucru fiind favorizat de culoarea argintie și de minimalismul de care dă dovadă.
Costul de achiziție e unul minimal, acesta fiind așa deoarece aparatul e unul mic și are integrate doar lucruri utile.
Nivelul de zgomot e unul mic, aparatul având un nivel de zgomot de 41 decibeli. Acesta nu vă va deranja și nici nu vă va trezi noaptea din somn.
Un alt avantaj e ușa reversibilă, adică aceasta poate fi montată să se deschidă pe stânga sau dreapta.

Contra

Nu are No Frost (răcire fără producere de gheață) și nici Multiflow (distribuire a aerului rece pe mai multe căi). Aparatul e unul care trebuie dezghețat manual, atât la partea de frigider cât și la cea de congelator.
Cablul de alimentare e unul normal de 1m, iar din această cauză trebuie pus în imediata vecinătate a unei prize ori prelungitor.

Concluzie

Frigorificul Heinner HMB-47NHSA+ e unul de top adresat persoanelor care vor o soluție la o cabană ori în bucătăria de vară.
Vă dați seama că are un consum electric minimal, lucru dovedit de clasa A+ și datorat dimensiunilor sale reduse. Mai exact, aparatul are un consum anual de 106 kWh.

Te-ar mai putea interesa