Heinner HMB-47NHBKA+, frigider minibar negru

Frigiderele de tip minibar sunt destul de populare pentru că ocupă foarte puțin spațiu, pot fi mutate ușor, consumă puțin și costă puțin. Heinner HMB-47NHBKA+ e un model ceva mai diferit deoarece e pe o culoare mai specială – negru. Spun asta deoarece majoritatea modelelor disponibile sunt pe alb. Acesta nu e unul dintre acele frigidere care se pun sub blat pentru că înălțimea sa e de 51 cm, dar poate că aveți loc doar pentru un model ca și acesta. Aparatele frigorifice integrate nu arată atât de bine ca cele clasice și sunt chiar ceva mai scumpe (pentru că cererea e mică).

Din poza de jos care am postat-o se vede foarte bine că e încăpător și compartimentul pentru congelare e mic, dar suficient. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Frigiderul acesta e dotat cu o singură ușă și pot exista variante chiar mai mari, dacă vă permite bugetul sau spațiu alocat. Modelele mici sunt eficiente și silențioase, iar cel de sus nu e o excepție, motiv pentru care clasa de eficiență energetică e A+. Consumul anual al acestui model e de numai 106 kWh dar depinde și cât de des îl veți folosi.

Pentru astfel de dimensiuni, sistemul de dezghețarea putea fi decât manual. Frigiderele mai mari pot avea sistem de dezghețare automat și un congelator mai mare. Nu pot să-i reproșez nimic în acest preț, dar variante mai scumpe pot oferi raft sau rafturi din sticlă și iluminare interioară cu LED.

Păreri pro și contra

Aparatele frigorifice mici sunt tot mai populare sunt o soluție eficientă pentru multe momente în care aveți câteva alimente de pus la rece. Poate că nu petreceți mult timp pe acasă sau stați în chirie și nu vreți să investiți mult în aparate. Dacă nu vă place pe negru, există și o variantă identică doar că e pe alb.

Heinner HMB-47NHBKA+ e recomandarea mea dacă vreți un frigider mic care poate fi pus în birou sau chiar în dormitor (dacă stați într-o garsonieră mică). Peste acesta puteți pune chiar cuptorul cu microunde sau un obiect ornamentul.

Te-ar mai putea interesa