Heinner HMB-47NHA+, frigider de tip mini-bar

Frigiderele mici de tip mini-bar sunt perfecte pentru cei ce stau în chirie și nu numai. Heinner HMB-47NHA+ e unul dintre acestea și e destul de silențios, astfel că-l puteți pune chiar și în dormitor sau în biroul unde lucrați. Poartă această denumire pentru că îl puteți folosi strict pentru a depozita băuturi sau gustări, iar alimentele mai voluminoase le puteți ține într-un model mare. Chiar nu e nevoie să cumpărați un aparat mare cât timp nu gătiți foarte des și nici nu stați mult timp pe acasă.

Poate fi mutat cu ușurință, în special dacă e gol, și puteți instala în bucătărie dacă nu aveți unde să-l amplasați. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest frigider are un volum net de 43 litri, iar acesta e singura caracteristică care ne interesează. Interiorul e bine împărțit, iar frigidere cu înălțime cea mai mare dar care nu depășește 90 cm, pot avea și compartimente pentru fructe sau legume (depinde ce alegeți să puneți în acel compartiment). Nu sunt foarte multe de spun despre acesta, însă ușa e una reversibilă pentru ca voi să puteți schimba deschiderea sa.

Congelatorul acela care se vede în poză are o capacitate de 4 litri, adică e cât două sticle mari de suc și e perfect dacă e folosit de o singură persoană. Oricum, multe alimente pot fi cumpărate de la magazin și nu trebuie să le țineți cu zilele în frigider.

Păreri pro și contra

Un aparat mic are și un consum redus de energie, nici nu sunt necesare tehnologii avansate de răcire. La interior aveți un compartiment special chiar și pentru înghețată, însă nu e foarte mare. Pe ușă dar și pe raft pot fi puse sticle mici sau doze cu suc ori apă. E un aparat cu eficiență A+, deci e mult peste aparatele vechi, deci nu ar avea sens să alegeți unul second hand.

Heinner HMB-47NHA+ are un termostat ajustabil ca multe altele și controlul electronic îl găsim doar la modelele mult mai scumpe. E silențios, însă în acest buget nu putem avea pretenții prea mari.

Te-ar mai putea interesa