Heinner HMB-41NHSF+, mini bar de 51 cm

Dacă sunteți interesați de un frigider de maxim 51 centimetri (înălțime) atunci vă recomand modelul Heinner HMB-41NHSF+. Spre deosebire de alte modele, acesta e unul de culoare argintie și cu un volum net de 41 centimetri.

Modelul de față are un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe acești bani primim un aparat care se comportă fără reproșuri când vine vorba despre păstrarea la rece a unei cantități mai mici de alimente.
Din imaginea de alături se poate observa că e pe argintiu, iar dacă vă interesează alte culori atunci trebuie să știți că e disponibil și pe negru (HMB-41NHBKF+)

Păreri pro și contra

Modelul de frigider tip mini bar de la Heinner are o garanție standard de 3 ani. Acesta e un lucru tipic electrocasnicelor de la acest producător. Prin oferirea unei garanții ceva mai mari vrea să ne arate că aparatul e unul deosebit de fiabil în ciuda faptului că e mai ieftin.
Eficiența energetică este F cu un consum anual de 99 kWh. Tot pe eticheta energetică este precizat un nivel de zgomot de 39 decibeli care e unul normal.
Cum e și la alte frigorifice de genul, și acest model are ușă reversibilă. Acest lucru presupune că ușa poate fi montată pe ce parte doriți.
Dimensiunile sunt unele compacte, cupă cum am scris mai sus. E vorba despre 51x47x44 îxlxa cm.

Singurul dezavantaj ar fi faptul că acest model e unul cu un singur raft, acest lucru fiind datorat dimensiunilor mici. De asemenea, aparatul e doar frigider, acesta neavând parte de congelator.

Concluzia mea legată de HMB-41NHSF+ de la Heinner e că merită investiția în cazul în care doriți ceva de calitate de la un nume românesc care e prezent pe piață de mai mulți ani. Chiar dacă Heinner sună nemțesc, trebuie să știți că e vorba despre un nume din țara noastră.
În cazul în care vreți să știți mai multe detalii referitoare la frigorific atunci le găsiți în manualul de utilizare, dar trebuie să știți că de obicei manualele sunt unele generaliste (valabile pentru mai multe modele).

Te-ar mai putea interesa