Heinner HIM-120S, mașină de făcut cuburi de gheață

Mașina de făcut cuburi de gheață Heinner HIM-120S e una compactă și ieftină, dacă nu e cea mai ieftină de pe piață. Chiar dacă nu e foarte populară, e vorba de un brand destul de vechi pe piața din România care oferă produse fiabile (motiv pentru care aveți și 3 ani garanție). Aparatul se folosește ușor datorită interfeței simple, porniți și vă arată dacă trebuie să mai faceți ceva (alimentați cu apă sau dacă sunt gata cuburile). Vine în ajutorul celor care nu au un frigider sau combine cu dozator și chiar nu costă mult.

Din poza de jos se vede că are un design simplu, dar modern și panoul de control e vizibil chiar dacă nu e chiar în față. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Puterea aparatului e una destul de mare – 120 W, însă pe voi vă interesează doar capacitatea de congelare – 12 kg la 24 ore. Cu alte cuvinte, veți obține cuburile într-un timp destul de scurt (depinde câte aveți nevoie).

E normal să aibă acel rezervor care trebuie alimentat cu apă, că doar nu se alimentează singur de la rețea. Pentru a obține rezultate foarte bune, apa trebuie să fie bine filtrată (calitatea apei e foarte importantă). Finisajul pe inox e plăcut și dă un plus de eleganță aparatului.

Păreri pro și contra

Recipientul pentru gheață sau rezervorul poate fi detașat în caz că vreți să scoateți conținutul sau să curățați aparatul din când în când, iar capacitatea sa e de 600 de grame. Capacitatea pe ciclu de producție undeva la 7 cuburi la 7-11 minute, deci e exact necesarul pentru două băuturi nu foarte mari. Alte aparate oferă trei dimensiuni de cuburi, dar consider că și cele două dimensiuni de la acesta sunt de ajuns.

Eu consider că merită să alegeți acest Heinner HIM-120S pentru că nu costă foarte mult și poate că nu aveți cum să răciți băutura preferată în frigider sau congelator. Nu prea ai ce să-i reproșezi, e un aparat simplu dar foarte util pe tot parcursul anului pentru că mulți dintre voi preferați anumite băuturi doar reci.

Te-ar mai putea interesa