Heinner HHPD-V904A++, model cu uscare eficientă

Uscătorul de rufe Heinner HHPD-V904A++ e unul dintre puținele modele de la acest brand care vine cu eficiență superioară, care se datorează pompei de căldură. E vorba de o clasă energetică A++ care reiese din numele său și la uscătoarele cu condensare e mult inferioară (B). Cu alte cuvinte, consumul de energie e afectat de tehnologia de uscare și pompa de căldură e cea mai bună soluție. Mai sunt și uscătoare cu uscare hibridă însă acelea sunt ceva mai scumpe și nu cred că ați vrea să cheltuiți atât.

Fiecare producător vine cu propriul design și la acesta e unul ceva mai special și se vede din poza de prezentare. Are o ușă complet neagră cu un contur cromat și un panoul de control cu finisaje similare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Programele de uscare sunt diversificate pentru ca voi să puteți obține ușor rezultatele dorite și sunt similare cu cele de la mașina de spălat rufe. Pot spune că e un model scump, dar care își merită banii și utilizatorii sunt foarte mulțumiți de ea. Chiar dacă nu e loc în baie pentru încă un aparat mare, se poate instala în dressing sau oricare altă cameră unde țineți hainele. Puteți purta cămașa preferată ziua următoare dacă aveți o mașină de spălat cu program rapid și un uscător ca acesta.

Păreri pro și contra

Avem un uscător  cu capacitate de 9 kg, care poate fi de ajuns pentru cei care au o mașină de spălat similară. Senzorul de umiditate monitorizează conținutul pentru ca programul să nu dureze mai mult decât trebuie. Tamburul său e unul de tip Pearl Drum adică rufele vor primi un tratament special care reduce cutele și previne șifonarea hainelor. Se poate seta când să pornească mașina și această funcție e tot mia des întâlnită chiar și pe alte aparate automate.

Heinner HHPD-V904A++ vine cu un panou de control modern și interfață prietenoasă, iar timpul rămas se poate vedea pe ecranul digital poziționat în partea din dreapta. Acesta poate fi blocat pentru ca să nu apese cineva accidental anumite butoane.

Te-ar mai putea interesa