Heinner HHPD-V804A++, uscător de rufe cu pompă de căldură

Uscătorul de rufe Heinner HHPD-V804A++ e o variantă ceva mai accesibilă și care se folosește de o pompă de căldură. Cele mai ieftine modele folosesc un proces de condensare, adică rufele sunt încălzire la o temperatură ridicată (depinde de program și nivelul umidității), iar una cu pompă de căldură uscă rufele cu ajutorul aerului (încălzește și răcește). Astfel, se face economie de energie și țesăturile nu au de suferit. Bineînțeles, nu trebuie excluse nici variantele cu uscare hibridă (se folosesc de ambele metode de uscare).

Are o ușă cu un diametru destul de mare și se poate vedea din poza de jos pentru o încărcare mai ușoară a articolelor din mașina de spălat rufe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E destul de mare pe înălțime, motiv pentru care nu poate fi montat sub blat, dar poate fi pus peste alt aparat deoarece are numai 61 cm adâncime. Capacitatea maximă de încărcare e de 8 kg și tot mai multe uscătoare sunt similare la acest capitol, nici nu așa alege o variantă mai mică pentru că rufele umede sunt mai grele.

Sunteți avertizați când trebuie să curățați filtrul pentru scame sau când trebuie să goliți rezervorul de apă.

Păreri pro și contra

Panoul de control e bine evidențiat de acea dungă neagră și informațiile sunt destul de vizibile. Aveți la dispoziție destul de multe programe – 15 , funcții diverse pentru anumite articole sau poate vă doriți să blocați interfața. Clasa de eficiență energetică A++ e mult peste cea a uscătoarelor de rufe ieftine, motiv pentru care facturile la energie vor fi mai mici. Programul se oprește automat la uscare completă a rufelor pentru că e echipat cu senzor de umiditate. Aveți multe motive pentru a alege acum un uscător, iar primele generații nu impresionau chiar atât de mult.

Heinner HHPD-V804A++ arată foarte bine și nu e neapărat să aveți o mașină de spălat de la același brand, e important să stoarcă bine rufele și să poată spăla cât mai multe rufe. Performanțele oricărui aparat depind de programul ales și puteți consulta manualul său pentru a afla mai mult despre el.

Te-ar mai putea interesa