Heinner HHPD-80A++, uscător cu pompă de căldură

Pentru cei interesați de un uscător de rufe ok recomand modelul Heinner HHPD-80A++. Consumul de curent e unul redus deoarece are clasa A++ (236 kW pe an și 1,98 kWh per ciclu cu încărcare maximă).
De la început trebuie să vă spun că aparatul de față e unul de la un brand românesc. Heinner chiar dacă sună nemțesc e românesc. Produsele de la acest brand sunt unele de foarte bună calitate, iar alte categorii ar fi aparatele AC, aspiratoare și frigorifice.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe parcursul utilizării vor economisii bani deoarece are clasa A++. Economia mare de curent trebuie mulțumită și prezenței pompei de căldură.


Caracteristici

Are ceva similar Fuzzy Logic, adică aparatul are senzor de căldură și de umiditate așa încât să se oprească atunci când hainele sunt uscate.
Capacitatea de încărcare a aparatului e una mare de 8 kilograme, iar acest lucru ne ajută să uscăm rufe pentru întreaga familie.
Vine cu un număr mare de programe, adică 16 (printre acestea numărându-se bumbac, mix, sport și sintetice).

Avantaje

Costul de achiziție nu e prea mare, iar dacă vă preocupă acest aspect atunci trebuie știut că vă recuperați din investiție prin facturi mici la curent.
Capacitatea de încărcare e una foarte mare de 8 kilograme, dar se poate pune și mai puțin pentru economie de resurse (timp și electricitate).
Nu e prea gălăgios, având un nivel de zgomot de 69 decibeli. Acesta e ceva mai mare decât nivelul de zgomot al unei mașini care spală.

Verdict

Dacă vreți să vă uscați hainele în cele mai bune condiții atunci un astfel de uscător de rufe ar fi recomandarea mea. Multă lume nu are suficient spațiu pentru a usca haine, iar un astfel de aparat ar fi recomandarea mea.
Modelul Heinner HHPD-80A++ e unul apărut pe piață de nu prea mult timp, iar cei care l-au cumpărat sunt mulțumiți.
Unii probabil că ar zice că de ce să nu cumpere un aparat 2 în 1 de genul mașină de spălat cu uscător incorporat, iar răspunsul ar fi că un uscător dedicat e mult mai bun, chiar dacă va ocupa ceva spațiu suplimentar.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Heinner HHPD-80A++, uscător cu pompă de căldură”

  1. Într-adevăr uscătorul HHPD-80A mi-a depășit așteptările în cea ce privește uscarea rufelor. Este cea mai bună ofertă calitate -preț pe care am găsit-o pe piața românească, în plus am prins și o promoție care împreună cu garanția de fabricație am în total 5 ani. Nu am avut niciodată după uscare prosoapele așa de moi.

  2. Poate să fie slab curentul. Încercaţi să scoateţi din priză aparatele din casă care nu sunt utile.

Comentariile sunt închise.