Heinner HFSC-V60LITGC-BK review

Dacă vă doriți un aragaz modern atunci recomandarea mea ar fi Heinner HFSC-V60LITGC-BK. Spre deosebire de alte modele, acesta e unul mixt și are culoare neagră. Mai exact, plita este una pe gaz, iar cuptorul e unul electric.

Acest model are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care beneficiază de o fiabilitate foarte bună. Asta deoarece garanția standard este de 3 ani 

Heinner HFSC V60LITGC BK

Pro: Printre avantajele acestui model se numără faptul că are clasa A de eficiență energetică cu un consum de 0,79 kWh la ciclu. Aceste lucruri fiind valabile la cuptor deoarece acesta e electric.
Are mai multe funcții, iar cele mai importante ar fi cea de timer, convecție, dezghețare și iluminarea cuptorului. Nu trebuie să uit de cea de grill care ajută la o rumenire rapidă a preparatelor. Per total acest model are un număr de 6 funcții.
Alt lucru de care trebuie să țineți cont e că aparatul are niște dimensiuni potrivite pentru o bucătărie mai mică. Aceste dimensiuni fiind de 50x60x85 lxaxî cm. Nu aș putea spune că e un aparat slim dar că are niște dimensiuni potrivite.
Pe partea de siguranță trebuie să scriu că acest model e sigur întrucât are dispozitiv de siguranță la plită.

Contra: Nu sunt aspectele negative de care trebuie să țineți cont, aparatul avânt inclusiv aprindere electrică pe partea de plită.

Opinia mea e că acest model mixt de aragaz merită investiția dacă doriți ceva de culoare neagră. Iar dacă vă interesează o alternativă de altă culoare atunci trebuie știut că acest model este disponibil și pe culoarea maro. Dacă sunteți interesați de un model de culoare inox atunci vă recomand Whirlpool WS5G8CHX/E, acesta având caracteristici similare și curățare hidrolitică a cuptorului.

Te-ar mai putea interesa