Heinner HFSC-V50LITGWH, aragaz cu aprindere electrica

Heinner HFSC-V50LITGWH e un aparat clasic de tipul aragaz cu patru arzătoare. Alimentarea e una cu gaz, iar aprinderea e una electrică aşa încât să nu pierdeţi timpul când aveţi ceva de gătit.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat sigur şi uşor de utilizat. E sigur prin faptul că are dispozitiv de siguranţă la plită şi uşor de folosit prin prisma aprinderii electrice.
Din imaginea de alături puteţi vedea că aparatul de alături e unul cu un aspect clasic.


Păreri pro şi contra

Cuptorul aragazului Heinner HFSC-V50LITGWH e unul iluminat aşa încât să puteţi vedea starea în care se află mâncarea.
E un electrocasnic compact, dimensiunile sale fiind de 50x50x85 cm.
Un lucru util e că în partea inferioară există un sertar pentru depozitarea vaselor. E un lucru care probabil va fi trecut cu vederea de mulţi şi va rămâne nefolosit.
Are timer aşa încât puteţi stabili durata de preparare a mâncării şi să nu trebuiască să staţi tot timpul lângă aparat.
Avantajele unui astfel de aparat pe gaz faţă de unul pe curent ar fi că nu va solicita suplimentar instalaţia electrică. Chiar dacă e pe gaz acesta trebuie conectat la curent întrucât doar aşa va funcţiona aprinderea electrică.
În cazul în care nu aveţi reţea de gaz atunci poate fi conectat la butelie, în acest caz trebuind înlocuite duzele.

Un astfel de aparat se adresează celora care vor un aragaz clasic cu utilizare familiară.
Producătorul Heinner e unul românesc, iar caracteristic acestuia e garanţia standard de 3 ani care poate fi mărită la mai mult. Produsele acestuia se remarcă prin faptul că sunt calitative şi disponibile la preţuri bune, chiar foarte bune. Maşini de spălat şi alte electrocasnice ale acestora o să găsiţi în magazinele de profil cunoscute precum şi în supermarketuri.