Heinner HFSC-V50BK, aragaz argintiu cu aprindere electrică integrată

Aragazul Heinner HFSC-V50BK nu e unul chiar clasic și se vede după design, iar sistemul de aprindere e unul electric că e vorba de un aparat cu alimentare pe gaz. Multe aragazuri au un sistem de aprindere cu buton dedicat și trebuie să folosiți ambele mâinile. Plitele incorporabile vin cu un sistem de aprindere integrat de foarte mult timp și a ajuns și la acest aragaz. E simplu, apăsați și rotiți butonul corespunzător cu o singură mână. În general, această funcție e evidențiată cu ajutorul unei pictograme (o vedeți în partea din stânga a butonului).

Îmi place cum arată pe argintiu și panoul de control e simplificat, iar pictogramele sunt și ele de folos. Nucostă foarte mult  Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu e vorba de un aragaz cu alimentare mixtă, atât cuptor cât și plita sunt pe gaz. Un aragaz mixt e o alegere interesantă dar depinde de buget și preferințe. Poate că vreți să rămâneți la varianta clasică pe gaz și poate că nu vă doriți o factură mare la curent. Gazul e varianta mai accesibilă și mâncarea gătită la flacără are un gust diferit. E un model compact, astfel că arzătoarele sunt mai apropiate și chiar și așa veți putea folosi orice vas pe ea. Dacă vreți un aragaz mixt și capac din sticlă, trebuie să pregătiți un buget mai mare.

Păreri pro și contra

E dotat cu dispozitiv de siguranță care oprește alimentarea cu gaz, dacă se stinge flacăra. Cuptorul nu e cel mai mare dar e încăpător că doar veți găti doar pentru cei dragi – 52 litri. Consider că e de ajuns și tăvile necesare le puteți achiziționa ulterior după necesități. Cu alte cuvinte, nu sunt incluse foarte multe accesorii. Arzătoarele sunt așezate standard, adică arzătoarele normale le avem în spate. Cuptorul are o ușă cu geam dublu, pentru o izolare termică mai bună.

Heinner HFSC-V50BK are capac metalic și nu din sticlă cum vedem la modele mai scumpe. Bineînțeles, veți primi dotări conforme bugetului și nu va ocupa mai mult spațiu decât precedentul deoarece are o lățime și o adâncime de 50 cm.

Te-ar mai putea interesa