Heinner HFSC-S60LITGR, aragaz alb cu sertar inferior

Aragazul alb Heinner HFSC-S60LITGR e o variantă care vă poate fi de folos dacă vă interesează un sertar inferior pentru depozitarea vaselor sau chiar un rotisor. Un aragaz prea mic nu poate avea anumite dotări care poate v-ar fi de folos pentru anumite preparate sau care v-ar ușura viața. Butoanele arată foarte bine și sunt suficient de mari pentru a vă ușura utilizare sa. Din poza de jos se vede timerul, aprinderea electrică de la plită și chiar butonul pentru iluminare cuptor.

Din poza de jos se vede că lat decât alte model – 61 cm, iar adâncimea sa e de 50 cm. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita e dotată cu 4 arzătoare de dimensiuni variabile, iar puterea totală instalată e generoasă că doar e vorba de o alimentare cu gaz. Are un cablu de alimentare nu foarte lung pentru aprinderea electrică e plitei. Cu alte cuvinte, trebuie să folosiți ambele mâini pentru a aprinde arzătorului. Plitele electrice sunt inferioare la capitolul randament, dar nici puterea arzătorului mare nu e prea generoasă.

Cuptorul pe gaz e destul de dotat după cum am menționat mai sus, veți găsi chiar și un grill pentru a putea găti friptura preferată. Chiar și modelele pe alb sunt preferate de mulți utilizatori, iar cele pe inox sunt ceva mai scumpe. Acum, depinde și de restul aparatelor din bucătărie dar acest model chiar arată bine.

Păreri pro și contra

Un aragaz mare oferă și o plită mai spațioasă, adică spațiul dintre arzătoare e mai generos. Puteți muta ușor vasele de pe arzător pe altul datorită formei grătarelor. Capacul e unul metalic și alte modele mai scumpe oferă un capac din sticlă transparentă. Din poza de sus se vede că are o ușă fumurie, iar iluminarea cuptorului e necesară (pentru a supraveghea mai bine procesul de gătire). Timerul devine util atunci când știți exact cât va dura programul și nu vreți să stați prea mult timp prin bucătărie.

Heinner HFSC-S60LITGR e un aparat electrocasnic care poate fi pus chiar și într-o bucătărie modernă, iar o hotă telescopică ar fi o soluție inteligentă.

Te-ar mai putea interesa