Heinner HFSC-S50SW, aragaz de 50 cu 50 cm

Aragazul Heinner HFSC-S50SW pare a fi cel mai accesibil deoarece e mic și simplu. Nu veți găsi modele care să fie mai bine dotate decât acesta în acest buget sau care să arată mai bine. Totuși poate sunteți dispuși să dați mai mult pe un astfel de aparat, atunci puteți lua un calcul un model cu aprindere electrică, capac din sticlă și cuptor mai performant. Bineînțeles, aparatele incorporabile sunt mult mai avansate și mă refer în special la cele electrice.

Arată bine chiar și pe alb, dar într-un buget mai mare veți găsi și variante pe inox. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Atât cuptor cât și arzătoarele au siguranță care opresc alimentarea atunci când se stinge flacăra. Arzătoarele sunt cele clasice, adică unul e mai mic, două sunt normale și unul e ceva mai mare. Grătarul e împărțit în două pentru a ușura demontarea sa la curățare. Butoanele sunt suficient de mari și plăcute, astfel încât nu aveți ce să le reproșați.

La acesta capacul e metalic (poate fi demontat dacă nu vă place), dar există și aragazuri cu capace din sticlă transparentă. Chiar dacă nu vine cu multe tăvi, voi puteți să vă luați ulterior tăvile dorii și ce formă vă plac. Pentru cei cu pretenții mai mari, le-aș putea recomanda un aragaz mixt, adică care are un cuptor electric (chiar și acestea pot fi cu mai multe sau mai puține funcții).

Păreri pro și contra

Consider că arată destul de bine și nu e nevoie să vedeți o prezentare video cu acesta pentru că arată la fel ca și în poze. Nu are un panou de control prea sofisticat și oricine îl poate folosi fără a citi manualul de instrucțiuni. Totuși, pentru cei care nu au avut un model similar cu acesta, le recomand să studieze instrucțiunile (măcar ce țin de cuptor).

Heinner HFSC-S50SW reprezintă o soluție accesibilă pentru orice gospodină și nu văd de ce ați da bani în plus dacă nu considerați utile dotările speciale ale altor modele mai scumpe (aprindere electrică, sertar inferior, interior iluminat, ventilator etc).

Te-ar mai putea interesa