Heinner HFSC-S50LITG, aragaz cu dispozitiv de siguranță

Un aragaz ca și Heinner HFSC-S50LITG ocupă destul de puțin spațiu deoarece are o adâncime și lățime de 50 cm. E un model accesibil, adică se adresează aproape oricui doar că nu poate fi prea dotat în acest buget. Totuși, vine cu aprindere electrică, timer, grill, iluminare cuptor și sertar inferior pentru vase. La prima vedere ați putea spune că e un model puțin cam banal, ei bine, nu e așa că doar panoul de control prezintă niște butoane suplimentare. Rezultatele vor fi foarte bune cu un așa aparat și chiar nu aveți ce să-i reproșați.

Cu siguranță, un aragaz mult mai scump poate avea niște funcții de încălzire suplimentare ori diferite. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Heinner HFSC S50LITG

Alimentarea principală e pe gaz, dar are și un cablu de alimentare pentru aprinderea electrică a arzătoarelor și cuptorului. Butonul dedicat e așezat în partea din dreapta, unde se află și cel de iluminare pentru cuptor (e o pictogramă cu un bec). E bine că are iluminare deoarece se poate observa mai bine programul de preparare fără a mai deschide ușa.

Chiar dacă nu are un cuptor electric, e dotat cu grill și timer pentru a putea prepara orice mânare sau prăjitură vă doriți. Totuși puteți coace o pizza ca și test pentru a vedea cum se descurcă și cam cum trebuie poziționată tava. La cuptoarele electrice e diferit pentru că distribuirea căldurii e uniformă.

Păreri pro și contra

Un pachet promo aragaz + hotă putea fi util deoarece veți pute economisi niște bani. Oricum, poate că nu vă plac recomandările și vă doriți un alt tip de hotă (una de tip șemineu sau turn). Nu ocupă mult spațiu deoarece lățimea ei e e de 50 cm, dar și adâncimea e redusă. Oricum, mobilierul are o adâncime de circa 60 cm și nu cred că v-ar fi deranjat un aragaz de 60 cm. Plita nu e foarte spațioasă având în vedere dimensiunile și poate că nici nu folosiți toate arzătoarele.

Heinner HFSC-S50LITG e unul dintre cele mai bune modele de pe piață și care nu costă foarte mult. Ținând cont că mai trebuie și o hotă, mă gândesc că nu vreți să cheltuiți oricât pe un aragaz.

Te-ar mai putea interesa