Heinner HFSC-S50LITG-SL, aragaz argintiu cu alimentare pe gaz

Heinner HFSC-S50LITG-SL e un aragaz apărut de curând pe piață (la sfârșit de 2017) și se diferențiază de altele prin garanția de 3 ani, aprinderea electrică și costul mic de achiziție. E realizat de un brand prezent pe piață de mulți ani, iar despre acesta trebuie spus că aparține unui cunoscut magazin online.
Un aragaz precum acesta se adresează celora interesați de ceva ușor de folosit și întreținut. Acest ultim lucru e datorat faptului că e argintiu și că murdăria nu se vede la fel ca pe unul alb.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine din punct de vedere vizual și al caracteristicilor. Din poza de alături poți vedea că e vorba despre un model argintiu cu capac metalic

Caracteristici

Modelul HFSC-S50LITG-SL e unul alimentat în totalitate cu gaz, adică atât plita cât și cuptorul sunt alimentate cu gaz.
Dimensiunile sunt unele standard, adică are lățime de 50cm. În acest fel o să utilizați spațiul la maxim și în plus în partea inferioară are și sertar pentru vase sau alte lucruri pe care doriți să le depozitați.
Nu are vreo facilitate specială precum arzător wok sau rotisor, ci doar ceea ce e mai important, iar în acest fel poți utiliza acest aparat foarte ușor.
Dispune de iluminare a cuptorului, aceasta „activându-se” atunci când deschizi ușa.

Avantaje

Printre lucrurile care le apreciez la acest model ar fi aspectul plăcut, că nu costă mult, utilizarea ușoară, aprinderea electrică și fiabilitatea ridicată (are garanție 3 ani … care e extensibilă la mai mult).
Ar fi corect să spun și câteva dezavantaje cum ar fi că nu are ventilator la cuptor și aprinderea integrată în fiecare buton.

Concluzie

Modelul acesta e recomandarea mea celora care vor un aparat nu prea scump cu care să poată găti diferite feluri de mâncare.
Brandul Heinner e prezent pe piață de foarte mulți ani, fiind cunoscut pentru electrocasnice mici cât (mixere, aeroterme) și mari (frigidere, aragaze etc).
Dacă vă interesează să măriți garanția la mai mult atunci se poate mări la 5 ani, dar asta poate doar dacă e utilizat în scopuri economice (la un mic fast food sau ceva de genul).

Te-ar mai putea interesa