Heinner HFSC-S50LIT, aragaz cu sertar inferior și iluminare cuptor

Chiar dacă arată ca un aragaz clasic pe gaz, Heinner HFSC-S50LIT oferă câte dotări și funcții suplimentare. Bineînțeles, e o limită la modelele pe gaz și e vorba de un buget redus, deci nu prea avem ce să-i reproșăm. Arată bine pe alb și e destul de compact pentru a fi instalat cu ușurință în locul vechiului model. Acesta beneficiază de aprindere electrică la plită, un cuptor cu iluminare, sertar inferior pentru depozitare și temporizator dacă știți când necesită un anumit preparat. Bineînțeles, timerul e pentru cuptor și nu pentru plită.

E echipat cu un capac metalic care e vizibil din poza de jos și poate fi demontat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Atât plita cât și cuptorul sunt alimentate cu gaz, însă numai plita beneficiază de aprinderea electrică. Cu alte cuvinte, e un buton dedicat pentru această funcție și trebuie ținut apăsat împreună cu butonul arzătorului care vreți să-l porniți. Astfel, nu mai trebuie să folosiți o brichetă ori chibrituri pentru a aprinde arzătoarelor. La stingerea accidentală a flăcării, gazul e oprit automat de o siguranță, dar și cuptor vine cu o astfel de dotare.

Capacul e unul dintre puținele accesorii care le veți primi, iar tăvi și ustensile le puteți achiziționa ulterior în funcție de necesități. Dacă bugetul vă permite ceva mai scump, v-aș recomanda un aragaz mixt (cuptor electric).

Păreri pro și contra

Acesta seamănă destul de mult cu multe modele de pe piață doar că au un preț mai mare. Sunt multe motive pentru care merită să alegeți pe acesta și nu pe altul, iar eu le-am menționat mai sus. Plita are arzătoare suficient de puternice pentru a putea prăji orice și gustul e unul superior dacă e să o comparăm cu una electrică fără inducție. Sertarul inferior e una dintre cele mai bune dotări pentru cei care folosesc cuptorul deoarece va trebui să puneți restul tăvilor undeva când îl porniți.

Heinner HFSC-S50LIT e făcut de un producător cu experiență și veți vedea că oferă și hote foarte bune, în caz că doriți una alături de acest aparat.

Te-ar mai putea interesa