Heinner HFSC-S50-SL, aragaz argintiu de 50cm

Aragazul Heinner HFSC-S50-SL se adresează persoanelor interesate de ceva robust care să arate bine și să nu coste prea mult. E un electrocasnic ușor de folosit și care are control tradițional cu butoane.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat clasic pe silver… sau pe românește argintiu.
Din poza de alături se poate observa că aparatul e unul cu capac metalic, acest lucru ajutând la transport deoarece nu se va sparge precum la cele care au capac din sticlă.


Pro

După cum ziceam la început, construcția acestui model e una solidă, iar acest lucru reiese din caracteristici precum capacul metalic și geamul dublu al cuptorului.
Volumul cuptorului e unul normal de 43 litri. Puteți observa că e ceva mai mic decât cel al unui cuptor incorporabil, dar și costă mai puțin.
Alimentarea se face pe gaz, iar din această cauză trebuie știut că aparatul are și duze incluse. În funcție dacă îl legați la butelie sau la rețeaua de gaz trebuie să puneți duzele care trebuie așa încât flacăra să nu fie prea mică ori prea mare.
Dimensiunile sunt unele ok, adică de 85x50x50 (ÎxLxA în cm), iar datorită acestui lucru aparatul nu va avea probleme să încapă în spații de 50 cm.

Contra

Nu e dotat cu aprindere electrică sau funcții premium (grill ori rotisor). Aprinderea în mod electric ar fi fost utilă, însă grill-ul nu așa de mult. Iar, rotisorul nici atât.
E cam sărac la capitolul accesorii deoarece are doar capacul. 🙂

Concluzie

Dacă vă doriți un electrocasnic ușor de folosit și care să nu coste prea mult atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Brandul Heinner e unul românesc, chiar dacă sună nemțesc, iar produsele sale au în general o garanția de 3 ani. Aragazul de față nu face excepție de la acest ultim lucru, iar dacă doriți puteți să-i extindeți garanția la mai mult (plus unul sau doi ani).
Pentru persoanele care nu se pricep la montajului aparatului există posibilitatea achiziției serviciului de montaj aragaz.

Te-ar mai putea interesa