Heinner HFSC-S50-BRW, aragaz pe gaz negru

Un aragaz pe negru cum e cel de jos Heinner HFSC-S50-BRW ar putea fi singurul model care s-ar potrivi în bucătăria voastră. Chiar dacă e pe altă culoare, nu e diferit față de alte modele accesibile disponibile pe culoarea albă. Din câte observ nu oferă dotări și funcții speciale, dar poate că nici nu aveți nevoie de mai mult. Acesta se adresează celor care au o bucătărie mică și nu vrea un aparat electrocasnic cu design modern. Bineînțeles, aparatele moderne oferă mai multe și costă pe măsură.

Arată foarte bine și nu e un model pentru care trebuie să aveți foarte multe cunoștințe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita e destul de mică și se vede destul de ușor din poza de sus, dar și cuptorul e compact – 43 litri. Poate fi de ajuns dacă nu obișnuiți să gătiți foarte mult. Alimentarea e pe gaz, astfel randamentul e suficient de mare, dar alte modele au și cablu de alimentare pentru sistemul de aprindere electrică. Un aragaz cu aprindere electrică are un preț mai mare și sunt prezente câteva butoane suplimentare.

Chiar dacă cuptorul nu oferă prea multe accesorii, puteți achiziționa ulterior tăvi și ustensile pentru acesta deoarece nu sunt foarte scumpe. Acesta e unul dintre cele mai compacte variante de pe piață și poate că nici nu vă doriți ceva mai mare – 50 cm pe lățime și adâncime. Hota e ceva mai lată decât acest aragaz dar depinde și de ce fel de hotă aveți nevoie.

Păreri pro și contra

Poate fi pus cam oriunde datorită dimensiunilor reduse, însă trebuie să aveți și o alimentare pe gaz în apropiere pentru el sau poate veți folosi o butelie. Nu trebuie să vă faceți griji, aragazul de sus e dotat cu siguranță, deci va întrerupe alimentarea la stingerea flăcării. Fiabilitatea e una superioară deoarece discutăm de un brand cu experiență în domeniul electrocasnicelor.

Heinner HFSC-S50-BRW trebuie luat în considerare deoarece poate fi un adevărat ajutor în bucătărie și dacă nu vă place, puteți opta pentru un aragaz mai ieftin. Nu sunt multe pe negru, piața fiind dominată de variantele albe.

Te-ar mai putea interesa