Heinner HFSC-S50-BK, aragaz pentru bucătărie mică

Aragazul cu alimentare pe gaz Heinner HFSC-S50-BK poate fi instalat în orice bucătărie mică deoarece are dimensiuni reduse – 50 cu 50 cm. Astfel că plita sa nu e una foarte generoasă ci e mai compactă și nu cred că vă va încurca cât timp nu veți folosi vase prea mari sau simultan toate arzătoarele. Un aparat de culoare neagră nu e foarte pretențios, în special când trebuie curățat. Chiar îmi place cum arată și ar trebui să optați pentru o hotă cu design similar, iar culoarea nu poate fi alta.

Din poza de jos se poate vedea că designul e unul clasic spre modern. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Doar după cum arată se poate vedea că e un model complet pe gaz, iar dacă ar fi avut aprindere electrică ar fi existat un buton dedicat (partea din stânga). Bineînțeles, pot fi și variante cu aprindere integrată dar acelea sunt destul de puține. Totuși dispuneți de un dispozitiv de siguranță care oprește gazul la stingerea flăcării (în 5-10 secunde oprește alimentarea). Această dotare nu o găsiți la aragazurile vechi, deci ar fi cazul să optați pentru un aparat mai nou.

Arzătoarele sunt de dimensiuni variabile și puterea poate fi reglată după preferințe cu ajutorul butoanelor de pe panoul de control. Sunt incluse duzele, grătarul și capacul metalic al plitei, iar acestea sunt singurele accesorii oferite de acest brand.

Păreri pro și contra

Geamul cuptorului e bine izolat deoarece sunt folosite două straturi de sticlă și tot se poate vedea interiorul în timpul funcționării. La cuptoarele cu sticlă fumurie e mai greu de văzut preparatul, dar mă gândesc că acelea au și iluminare interioară. Costă destul de puțin pentru ce oferă și cum arată, însă nu toți producătorii oferă soluții pe negru.

Singurul minus al acestui aragaz Heinner HFSC-S50-BK e lipsa aprinderii electrice, dar și așa cablul de alimentare nu ar fi fost lung și poate că nu ajungea până la priză. Mie îmi plac mai mult plitele cu aprindere integrate pentru că se folosește o singură mână. Dacă aveți gresie pe perete, nici nu mai trebuie să montați capacul metalic al acestui model.

Te-ar mai putea interesa