Heinner HFSC-M60LITGC-SS, aragaz mixt cu sertar pentru vase

Aragazul Heinner HFSC-M60LITGC-SS e unul dintre cele mai bune modele din acest buget și are un design destul de elegant. Tot mai mulți utilizatori aleg aragazuri cu un cuptor electric deoarece coace mai bine. Plita pe gaz oferă un randament generos pentru un cos de funcționare redus, dar depinde și de posibilitățile fiecărui utilizator. Sunt și aragazuri complet electrice pentru cei care vor un aparat cu o singură alimentare. Nu are chiar un cuptor banal deoarece sunt prezente numeroase butoane pe panoul de control, pentru numeroasele funcții.

E un aparat electrocasnic care are dotări bune și care nu le găsiți la oricare alt model. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita are arzătoare destul de puternice și randamentul e ceva mai mare decât la altele, iar acest aspect poate afecta gustul mâncării. Dacă sunteți o persoană care gătește mult cu ajutorul plitei, atunci puterea arzătoarelor e foarte importantă. Aprinderea electrică e integrată în butoane deoarece e sistemul aprindere la o mână (apăsare și rotire cum e la plitele incorporabile).

Cuptorul are grill, cpacitate de 43 litri, timer, iluminare, convecție aer fierbinte (Ventilator), încălzire superioară și încălzire inferioară. Cam toate modelele pe inox au capac din sticlă, pe când cele negre sau alte au capac metalic. Nu sunteți obligat să-l folosiți de aceea poate fi și demontat. În partea inferioară are acel sertar pentru vase în care puteți pune ce doriți.

Păreri pro și contra

E ceva mai mare decât altele deoarece are o lățime de 61 cm, iar adâncimea e ceva mai mică. Arată mai bine deoarece are un finisaj pe inox cu negru și se potrivește cu destul de multe hote de pe piață. Un aragaz e alternativa perfectă la incorporabile deoarece nu mai e necesar un mobilier special. Acesta poate înlocui vechiul aragaz doar dacă are aceeași lățime sau spațiul destinat e generos.

Heinner HFSC-M60LITGC-SS e oferit de un brand cu experiență care oferă chiar și alte tipuri de aparate care sunt competitive pentru că sunt bine dotate. Nu prea are importanță brandul deoarece dotările par să fie aceleași, însă la cuptor pot fi diferențe la funcții.

Te-ar mai putea interesa