Heinner HFSC-50SW, aragaz pe gaz

Dacă ești în căutarea unui aragaz care să fie alimentat pe gaz atunci eu îți recomand acest Heinner HFSC-50SW. Mă gândesc că nu știți mare lucru despre acest brand (Heinner) și de aceea trebuie spus că e unul românesc, aparatele fiind realizate în China și certificate de un birou de calitate. Acest brand e distribuit de NOD, iar produsele sunt de foarte bună calitate… până la urmă și alte branduri au produse făcute în China chiar dacă sunt branduri nemțești (Hansa, de exemplu) ori americane.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », preț care e așa de mic pentru că aparatul nu are aprindere electrică. Însă, nici nu aveți nevoie de această facilitate. Poți vedea că e foarte simplu ca design și nu putem spune că se remarcă cu ceva pe partea de aspect.

Aragaz
Aragaz

Modelul acesta are patru arzătoare alimentate pe gaz, iar dacă vreți să conectați o butelie atunci acest lucru e posibil. Poate că singurul lucru care o să trebuiască făcut e să schimbați duzele, dar numai dacă e nevoie…adică dacă vedeți că flacăra e mult prea mare ori prea mică.
Modelul aceasta are o lățime de 50 centimetri, lucru care o să ajute la o mai bine amplasare a aparatului acolo unde doriți. Datorită dimensiunilor deloc mari nu o să aveți probleme în a amplasa o hotă deasupra cu un efort mic.

Lucrurile care o să le apreciați la aparatul acest sunt aspectul, că are un capac metalic (îl face mai rezistent în comparație cu modele care au capac din sticlă) și că e ieftin. Un alt plus e că are o garanție de 3 ani, iar dacă vrei atunci poți să o mărești până la 4 ani pe puțini bani.
Poate că singurul minus mai important e lipsa aprinderii electrice, dar după cum am zis și mai sus acest lucru nu e așa de important.

Deci, dacă vrei un aragaz simplu care-i ușor de folosit și arată bine atunci ar trebui să te orientezi înspre acest model. E sub brand românesc precum Arctic și de aceea ar trebui să cumperi un astfel de model.

Te-ar mai putea interesa