Heinner HFF-V280NFXF+, congelator cu No Frost

Congelatorul Heinner HFF-V280NFXF+ este unul dintre cele mai performante modele de la acest brand și se poate observa doar după cum arată. Panoul de control de pe ușa congelatorului iasă destul de ușor în evidență fiind pe negru, iar mânerul este poziționat la mijloc ca să ajungă toată familie la el. Arată precum un frigider cu o singură ușă și sunt congelatoare care au funcție frigider și în loc de câteva sertare, sunt prezente rafturi. Puteți vedea cu ușurință alimentele pentru că are sertare transparente și unele chiar sunt foarte mari.

Nu trebuie să vă faceți griji pentru sertarele de sus pentru că au panou frontal care se ridică și nu trebuie să scoateți sertarul afară. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Temperatura dorită se poate alege de la exterior, dar se poate vedea cu ușurință și temperatura selectată. Are o clasă energetică bună pentru mărimea sa – F (A+), însă mai toate sta cam la fel la partea de consum. Congelatoarele mari au nevoie de tehnologii mai avansate de răcire că doar au și prețuri pe măsură. L-am comparat cu un frigider deoarece are o lățime de 65 cm și o înălțime de 186 cm.

Dacă nu aveți un brand favorit, atunci puteți alege cu încredere pe acesta și veți vedea că aparatele sunt destul de apreciate. Raportul performanță/preț este foarte bun, dar și la calitate impresionează. Bineînțeles, nu vorbim de o carcasă din inox ci este una argintie (vopsită).

Păreri pro și contra

Se poate lăuda cu un sistem de răcire modern numit No Frost, care nu permite formarea gheții la interior. Cu alte cuvinte, nu mai trebuie dezghețat manual și curățat din când în când. Prețul a avut puțin de suferit deoarece a devenit ceva mai piperat. Un panou de control avansat oferă și funcții potrivite: Eco, alarmă ușă deschisă, congelare rapidă și butoane touch.

Heinner HFF-V280NFXF+ are un compartiment mare de tip Big Box în care puteți pune pungi voluminoase cu alimente. Față de congelatoarele unor branduri mai populare, acesta oferă performanțe excelente și mă refer la capacitatea de de înghețare de 21 kg pe zi.

Te-ar mai putea interesa