Heinner HFF-V280NFSF+, congelator vertical cu Freeze Shield

Congelatorul din imagine este modelul Heinner HFF-V280NFSF+ care este unul dintre cele mai mari soluții de la acest brand și nu este singurul. Când a intrat pe piața din România, am văzut numai aparate accesibile și nu foarte voluminoase. Numai că un brand trebuie să se adreseze tuturor clienților, motiv pentru care a hotărât să ofere și congelatoare mai avansate, adică cu mai multe dotări. Se poate vedea la modelul prezentat că nu este chiar unul simplu și chiar arată bine.

După cum spuneam de multe ori, raportul volum/preț este mai bun în cazul aparatelor mari (cum e și la Beko B5RFNE314W), dar mai sunt și cele cu No Frost și alte tehnologii avansate care vă protejează aparatul dar și conținutul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Cu toții am auzit de tehnologie No Frost și avantajele ei, iar prezența ei pe congelatoarele mici nu ar avea sens pentru că aerul rece e distribuit destul de uniform și curățarea sa nu este o problemă (fiind mic). Nu la fel putem spune la congelatoarele care sunt cam cât un frigider sau o combină, adică cu un număr mare de sertare și chiar rafturi.

Acest congelator are mai multe sertare dar nu până sus pentru ca voi să le puteți lua cu ușurință, dar să fie și mai vizibile. Controlul temperaturii se face precis cu ajutorul panoului de control digital aflat pe marginea de sus. Ajungeți cu ușurință la el și e destul de vizibil, dar nu cred că este atât de important cât timp nu veți umbla foarte mult la el (temperatura interioară se alege în funcție de cea exterioară).

Concluzie

Tehnologia Freeze Shield este o noutate pe acest tip de aparat (congelator cu design mai premium), dar am văzut-o și la multe lăzi frigorifice. Aceasta protejează aparatul de temperaturile foarte scăzute (chiar și până la -15 grade), adică aparatul poate fi ținut și în încăperi neîncălzite (dacă în sezonul rece este prea cald în casă), dar poate că nu este cazul pentru că un așa congelator, Heinner HFF-V280NFSF+, arată destul de bine și poate fi pus chiar în bucătărie.

Te-ar mai putea interesa