Heinner HFF-V182A+, congelator clasa A+ cu capacitate de 182 litri

Heinner HFF-V182A+ e un aparat frigorific modern cu un volum suficient de 182 litri (volum net) a cărui înălţime e de 145,5 centimetri. De la început trebuie să spun că „producătorul” e unul autohton cunoscut pentru produsele de calitate. Volumul său e unul mai mult decât suficient pentru persoane care vor să ţină multă carne la congelator ori care au diverse alimente foarte perisabile.

Acest congelator clasic are un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Primim un aparat uşor de folosit şi care e organizat în 6 compartimente. Din poza de alături se poate vedea că e un aparat cu design minimal aşa încât să nu iasă în evidenţă ori să deranjeze vizual.


Păreri pro şi contra

Aparatul Heinner HFF-V182A+ e unul cu eficienţă A+ la capitolul clasă energetică. Acest lucru înseamnă că avem un consum foarte mic de curent. Este precizat un consum estimativ de 238 kWh pe an.
Dacă staţi rău cu spaţiul atunci trebuie ştiut că aparatul are caracteristica „uşi reversibile aşa încât” care presupune că uşa poate fi montată pe ce parte doriţi.
Nu e gălăgios prin faptul că are un nivel de zgomot de 40 decibeli, acesta ajutându-ne să dormim mai bine noaptea deoarece nu ne va deranja din odihnă.
La un congelator e foarte important aspectul de capacitate de congelare/îngheţ, iar în cazul acestui model vorbim despre 9kg la 24 ore.
Dimensiunile sunt unele bune de 59,5x54x145,5 LxAxÎ cm aşa încât să poţi pune aparatul unde doreşti.
Din păcate nu are No Frost sau dezgheţare automată, dar se poate dezgheţa manual o dată sa ude oauă ori pe an

În opinia mea acest produs e unul de calitate superioară, iar Heinner pentru a sublinia acest lucru oferă o garanţie standard de 3 ani. În funcţie de magazinul de unde cumpăraţi acest aparat puteţi extinde garanţia la mai mult.
Brandul Heinner e unul românesc, chiar dacă sună german, iar produsele sale sunt unele fiabile. E prezent pe piaţă de câţiva ani în principal prin electrocasnice mici sau mari.

Te-ar mai putea interesa