Heinner HFF-V102F+, congelator mic alb cu clasa energetică F

Congelatorul Heinner HFF-V102F+ este un model nou cu design simplu și elegant. Este disponibil pe alb și în zona mânerului are o linie argintie care iasă destul de bine în evidență. Arată bine în bucătărie chiar și alături de aparatele de la alte branduri și puteți alege să-l puneți chiar sub blat (dacă nu schimbați des temperatura interioară). Poate fi comparat cu congelatorul unei combine frigorifice pentru că spațiul oferit este segmentat pe compartimente. Bineînțeles, sunt destul de multe congelatoare similare și care sunt oferite de acest brand, doar că arată diferit pentru că fac parte dintr-o altă generație sau serie.

Acesta poate fi pus chiar și lângă mobilierul din bucătărie dacă nu aveți alt loc pentru el și puteți pune chiar ceva deasupra sa. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Ușa este reversibilă și se deschide standard spre dreapta ca la multe alte aparate similare. Clasa energetică este bună, însă a apărut și noile clase energetice care sunt ceva mai stricte adică nu vedem aparate care să aibă clase A și B (acestea fiind cele mai bune). Congelează 7.5 kg pe zi, iar această capacitate este satisfăcătoare pentru volum net al aparatului – 102 litri. Dezghețarea este la fel (manuală), adică trebuie să curățați interiorul la câteva luni (în funcție de cât va fi folosit).

Păreri pro și contra

Aparatul din imagine vine cu specificații foarte bune pentru acest buget și nu prea are concurență. Setați cu ușurință temperatura cu termostatul reglabil, însă nu este poziționat frontal, dar depinde și unde veți amplasa aparatul. Sertarele interioare sunt voluminoase și sunt de dimensiuni egale. Capacitatea de congelare este suficient de generoasă pentru volumul său și consumul de energie este redus, că doar nu este un congelator foarte mare.

Modelul din imagine, Heinner HFF-V102F+, este un aparat frigorific care ocupă foarte puțin spațiu și nu face foarte mult zgomot, adică nici nu-i veți simți prezența. Puteți să-l folosiți doar când doriți, în caz că aveți un congelator la frigider sau combină și doar când îl umpleți pe acela, veți folosi și un congelator suplimentar.

Te-ar mai putea interesa