Heinner HFF-V102 l, congelator cu 3 compartimente

Un congelator performant e acest Heinner HFF-V102 l deoarece poate îngheța mult în cele 24 de ore. Chiar dacă nu e vorba de un brand foarte popular, vei observa că veți primi un aparat competitiv și eficient din toate punctele de vedere. Dacă mobilierul e suficient de înalt, puteți să instalați congelatorul sub blat pentru că aparatul măsoară numai 83.8 cm înălțime. Nu e incorporabil, însă dacă nu vreți să fie vizibil, se poate pune o ușă de mobilier cu balama în fața sa. Puteți să-l puneți în orice cameră doriți pentru că e de ajuns o priză și să fie oferit de căldură excesivă și umiditate.

Acesta arată ceva mai bine decât în imaginea de jos pentru că e una de prezentare, iar ușa prezintă o decorațiune cromatică care iasă bine în evidență. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul consumă puțin pentru un volum de 102 litri, de aceea clasa energetică a ajuns să fie A+. Toate aparatele noi au eficiență similară și cele care nu corespund ar trebui cam neglijate. Bineînțeles, pot fi variante mai mari care au eficiență cu ++ sau +++. În acele cazuri intervin tehnologii avansate (No Frost sau senzori inteligenți) sau materiale izolante mai bune.

Păreri pro și contra

Capacitatea de înghețarea a aparatului din imagine de 7.5 kg de alimente și poate fi mai mare dacă alimentele au fost deja congelate. Se pot sorta pentru că avem trei compartimente mari și puteau fi chiar și de dimensiuni variabile, adică nu e un plus sau un minus că sunt de aceiași dimensiune. Doar cele două sertare de sus sunt egale cel de jos e de tip BigBox, dar nu e cu mult mai mare decât restul.

Heinner HFF-V102 l are un sistem de uși reversibile care poate fi de folos încă în multe situații, balamalele rămân pe aceleași poziții. Puteți să puneți chiar și alte aparate mici peste pentru că partea de sus e plană și spațiul poate fi folosit în favoarea voastră. Nivelul de zgomot produs de acest aparat e redus și e evident pentru că are o capacitate mică și se descurcă chiar și în situațiile în care faceți multe cumpărături în acea zi.

Te-ar mai putea interesa