Heinner HFF-N80A+, congelator cu capacitate de congelare 10 kg

Congelatorul Heinner HFF-N80A+ e unul destul de mic și performant, în sensul că poate conserva o cantitate decentă de alimente – 10 kg. Din acest punct de vedere nu prea are concurență și nu merită să alegeți alt model dacă nu oferă nimic în plus. Poate că înălțimea sa nu permite montarea sub blat, însă nu e cred că veți umbla zilnic la el, deci poate că-l veți pune într-o debara. E ceva mai zgomotos decât un frigider mic, pentru că are o sarcină ceva mai grea.

Din poza de jos se vede că are trei sertare generoase în care puteți pungi mari de alimente. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Consumul anual de energie e de numai 180 kWh, motiv pentru care clasa de eficiență energetică e una pe măsură – A+. Nici nu vă puteți aștepta la mai mult pentru că discutăm de un buget mic și în care nu se pot include foarte multe tehnologii.

E un model cu construcție standard și care poate fi mutat ușor dacă e gol. Designul e simplu și aduce după sine un finisaj clasic pe alb. Beneficiați de un volum de 82 litri pentru că e și destul de lat – 56 cm, adică pate fi comparat cu congelatorul unei combine frigorifice destul de importante. Acesta nu e singurul congelator, voi puteți alege și o variantă mai mare, chiar și cu un număr dublu de sertare.

Păreri pro și contra

Acea capacitate de conservare e foarte importantă atunci când puneți doar alimente proaspete în sertare și e irelevantă dacă alimentele au fost deja conservate (le-ați cumpărat din magazin). E destul de ușor de folosit pentru că nu are un panou de control digital, ci e unul mecanic. E foarte util pentru cei care au o combină frigorifică și un congelatorul incorporat mai modest.

Heinner HFF-N80A+ e oferit de un brand popular dar care nu e prezent în multe țări, de aceea nu sunt foarte multe poze cu acesta sau prezentări video. Trebuie să menționez că discutăm de noua serie care e ceva mai bine construită și are un preț decent.

Te-ar mai putea interesa