Heinner HFF-M232NFXF+, congelator cu design modern pe Antracit

Sunt congelatoare mai mari care pot avea un design exterior destul de modern și se datorează în mare parte panoul de control cu touch și culorii. Heinner HFF-M232NFXF+ este un astfel de model și cred că va arată bine oriunde îl veți pune. Lăsând la o parte aspectul său, vedem specificații destul de bune. Mai precis, vi se oferă un volum total generos pentru un buget nu foarte mare. Este la fel de mare ca și un frigider, motiv pentru care poate fi pus alături de acel aparat și poate că ambele au un design similar.

Panoul de control este prezent pe ușa aparatului și este unul digital, adică vedem temperatura setată și butoanele senzitive ușurează setarea temperaturii. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Culoarea congelatorului este destul de rar întâlnită – antracit, iar eu consider că este o alegere bună pentru cei ce vor ceva nou și elegant. Chiar și restul aparatelor din bucătărie trebuie să se sorteze cu acesta, iar acest brand oferă numeroase soluții chiar și accesibile. Îmi place funcția de conversie, adică puteți folosi congelatorul ca și frigider. Cu alte cuvinte, puteți seta temperaturi mai ridicate pentru a ține legume și fructe în compartimentele sale. Se încarcă destul de ușor având sertare generoase în partea de jos, dar și compartimente ceva mai mici în partea de sus (ideale pentru înghețată sau alte pachete mici cu alimente).

Păreri pro și contra

Ușa aparatului este reversibilă și vedem foarte puține aparate cu mâner în partea de sus, adică nu mai trebuie mutat mânerul de pe o parte pe alta dacă vrem să schimbăm balamalele. Ocupă la fel de mult spațiu ca și o combină frigorifică, adânc o lățime de numai 60 cm. Dezghețarea automată se datorează sistemului No Frost, astfel că întreținerea aparatului va fi mai ușoară. Capacitatea de înghețare este destul de mare pentru capacitatea sa – 16 kg la 24 ore, adică puteți face cumpărături fără probleme.

Heinner HFF-M232NFXF+ impresionează la multe capitole și nu prea aveți ce să-i reproșați. Poate că nu are cel mai mic consum de pe piață pentru acest volum, însă poate că nu vă interesează acest aspect.

Te-ar mai putea interesa