Heinner HFF-M232NFX+, congelator cu sistem convertibil

Heinner HFF-M232NFX+ e un aparat frigorific care poate fi amplasat oriunde chiar și în bucătărie datorită designului modern. Tehnologia de răcire e una de tip No Frost astfel că avem un consum de energie redus, un control mai bun al umidității și funcție de conversie frigider/congelator. Cu alte cuvinte, e un congelator foarte util și pe timp de vară puteți ține legume și fructe în el la rece, astfel sunt mai bine conservate.

Arată cam ca și un frigider cu o singură ușă deoarece nu e foarte înalt, iar controlul temperaturii e unul digital și e chiar ușor de folosit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E un aparat standard și nu incorporabil, de aceea s-a pus un accent pe designul exterior. Culoarea e una destul de rar întâlnită – antracit, se potrivește cu oricare alt aparat pe inox (nuanța e diferită). Vă puteți aștepta să congeleze mult deoarece e un aparat de top și conform producătorului, acesta poate congela circa 15 kg de alimente pe zi. Cele șapte sertare sunt de dimensiuni variabile pentru că sunt și construite diferit (cele de sus au partea frontală rabatabilă pentru o încărcare mai ușoară), pentru a depozita mai multe tipuri de alimente.

Păreri pro și contra

Tehnologiile Multi Air Flow și No Frost îmbunătățesc performanțele aparatului, iar alimentele sunt conservate foarte bine. Acest aparat nu poate fi accesibil pentru că oferă și un volum generos, iar concurența nu prea există. Bineînțeles, un congelator fără acele caracteristici speciale și același volum ar fi ceva mai ieftin, doar că nu arată la fel de bine. Poate fi pus oriunde în cameră deoarece are ușă reversibilă și nici nu e atât de mare, lățimea sa fiind de numai 60 cm.

Discutăm de un brand popular care oferă soluții bune la prețuri corecte, iar concurența nu prea există. Heinner HFF-M232NFX+ are un panou de control modern și pe el se pot vedea temperaturile care pot fi setate indiferent că e setat ca frigider ori congelator. Funcțiile de super congelare și super răcire nu lipsesc la acesta și sunt foarte importante.

Te-ar mai putea interesa