Heinner HFF-H270NFXF+, congelator argintiu cu control touch

Congelatorul din imagine este Heinner HFF-H270NFXF+ și reprezintă o alegere bună deoarece rare un raport performanță/preț foarte bun. Acesta pare să fie unul dintre cele mai avansate și elegante congelatoare de la acest brand. Îmi place că acest brand oferă și astfel de soluții pentru clienții cu pretenții ceva mai mari, că doar congelatorul poate fi pus și în bucătărie. Se potrivește perfect alături de un frigider argintiu cu o singură ușă sau chiar și cu două.

Interiorul este compus din 4 sertare și câteva rafturi, adică nu tot interiorul este împărțit în compartimente. trebuie să înțelegem că este destul de înalt și trebuie să puteți pune cu ușurință alimente în el, în special în partea de sus. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Ușa are deschidere spre dreapta, însă este un reversibilă în caz că vreți să se deschidă spre stânga. Pe an acest aparat consumă numai 308 kWh, adică are clasa energetică F și se ține cont de volum. Noile etichete cu clase energetice vă arată și nivelul de zgomot produs de aparat, iar în colțul de sus are un cod QR care poate fi scanat. A fost necesară o astfel de schimbare deoarece cele mai multe parate aveau eficiență minimă A+, adică nu prea îți puteai face o părere despre ele.

Păreri pro și contra

Vedem sistemul de răcire No Frost care împiedică formarea de gheață la interior pentru că dezghețarea a devenit automată. Cu alte cuvinte, îl veți curăța mai rar și consumul de energie este ceva mai mic. Oricum, cam toate congelatoare mari au No Frost și această tehnologie este destul de inutilă pe modelele mici. Clasa energetică este bună pentru acest tip de aparat, însă putea fi mai bună. Controlul touch arată bine pe un aparat argintiu și pictogramele sunt suficient de mari. Cu acesta puteți seta cu ușurință temperatura, bloca interfața, alege funcția de congelare rapidă și sunteți avertizați acustic dacă ați uitat ușa deschisă.

Heinner HFF-H270NFXF+ poate ține locul unei lăzi frigorifice și ocupă mult mai puțin având o lățime de numai 60 cm. Capacitatea de congelare este de 17 kg la 24 ore și este satisfăcătoare în acest buget.

Te-ar mai putea interesa