Heinner HFF-91HBKF+, congelator bun la super preț

Congelatoarele pot fi de dimensiuni diferite și pe diferite culori, astfel ca voi să găsiți modelul care vis e potrivește. Heinner HFF-91HBKF+ este un model cu înălțime de numai 84 cm și unii ar zice că a fost conceput pentru a fi pus sub blat, însă nu este un model incorporabil. Voi decideți unde vreți să-l instalați pentru a fi cât mai aproape de voi și a vă fi de folos. Pe negru arată foarte bine și este ușor de întreținut, plus că poate se asortează cu alte aparate din bucătărie. Avem și un congelator pe alb, doar că parcă arată prea clasic și poate că vreți să-l puneți undeva în bucătărie.

Congelatoarele și lăzile frigorifice mari pot fi amplasate în diverse locații pentru că au nevoie de o simplă priză și de un spațiu nu foarte mare (dimensiunile depind de volumul aparatului, iar Heinner HFF-V188BKF+ este o alternativă mai mare). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Aparatul este unul complet negru și cu un interior destul de vizibil chiar dacă nu dispune de iluminare, deoarece sertarele sunt transparente și generoase. Aveți acces ușor la conținut prin partea de sus și se vede din imaginea de prezentare.

Ca și volum, l-aș compara cu cel prezent la combinele frigorifice mari, doar că nu dispune de sistem de răcire moderne. Astfel, el este atractiv și prețul este unul super ok. Producătorii de top nu mai oferă soluții atât de accesibile, ci se concentrează pe calitate, tehnologii de ultimă generație, adică prețurile sunt mai piperate în cazul acelor aparate.

A fost pus și un sertar mai mare denumit Big Box, care este destul de populat pe aparatele frigorifice mari. Unele pot avea chiar și două astfel de sertare și este perfect pentru pungim ari cu alimente și nu numai.

Concluzie

Heinner HFF-91HBKF+ are un consum bun pentru cât este de mare, de acea avem și o clasă energetică F. Aceasta este destul de populară ca și clasa E, consumul fiind foarte apropiat. Deci acesta nu ar fi un criteriu de achiziție foarte important.

Te-ar mai putea interesa