Heinner HFF-80A+, congelator de 80 litri

Heinner HFF-80A+ e unul dintre cele mai mici aparate frigorifice și care poate fi folosit pentru congelarea alimentelor. Nu e foarte mare de aceeanu ocupă spațiu și nici nu va sta în care. Poate fi pus oriunde și peste el mai puteți pune și un alt aparat, dar trebuie să țineți cont că aparatele frigorifice trebuie să le puneți unde sunt ferite de căldură prea mare ori de umiditate. Designul e simplu și e normal să fie așa la un așa preț și la dimensiunile sale. Aceste modele nu prea aduc dotări speciale, tehnologii etc.Cam toate oferă același lucru dar interiorul e puțin diferit de la un brand la altul.

Jos am pus o poză cu acesta iar dacă vă intereseză mai mult eficiența și fiabilitatea, puteți opta cu încredere pentru un așa brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Congelatorul are o clasă de eficiență foarte bună și nu cred că veți găsi alta mai bună – A+. Doar cele mari cu No Frost au un consum mic raportat la volumul aparatului. Acesta are 80 litri deci e cam la fel de mare cât cel al unei combine frigorifice generoase. Are un număr de 4 compartimente.

Dezghețarea acestuia se face manual, doar dacă avea o tehnologie ca sau similar cu No Frost. Poate congela cam 4.5 kg la 24 de ore, e o capacitate bună dar nu foarte mare. Pe partea de design are: finisaj alb, ușă cu deschidere spre dreapta, mâner orizontal și ușa reversibilă. Nivelul de zgomot nu trebuie chiar neglijat dar și așa nu-l veți pune unde dormiți.

Plusuri: mic, ușor de folosit, fiabil, accesibil, consumă puțin, are destule compartimente etc.
Minusuri: nu prea are. Heinner HFF-80A+ e un aparat frigorific mic care merită încercat în cazul în care aveți nevoie de unul.

Se adresează celor care nu prea gătesc și deci îi interesează doar congelarea alimentelor (pentru tineri, în general). Dacă vi se pare prea mic, atunci puteți opta pentru altul mai mare și care, bineînțeles, costă ceva mai mult. Dacă vreți să puneți mâncarea la rece, atunci un frigider e mai recomandat. Un frigider e mai ieftin decât o combină dar și prețul e ceva mai atractiv. Alegerea e a voastră, dar e bine să studiați piață.

Te-ar mai putea interesa