Heinner HFF-163HA+, congelator ieftin și înalt

Congelatorul Heinner HFF-163HA+ e unul înalt, astfel că prezintă ceva mai multe sertare decât restul variantelor – 6. Acestea nu au aceeași mărime, ci mărimea diferă pentru ca voi să puteți sorta puțin alimentele în funcție de mărimea pungii. Ultimul raft de jos e de tip Big Box, iar acesta e destul de popular fiind prezent și la alte modele indiferent de brand. Acesta poate fi de folos tot anul dacă nu doriți să mergeți des la magazin și vreți să vă aprovizionați ceva mai bine. Dacă îl prindeți la promoție, chiar nu aveți ce să mai stați pe gânduri.

Designul pe alb e standard și arată foarte bine, oricum nu cred că veți alege să puneți acest aparat în bucătărie ci mai degrabă într-o debara sau cămară. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Volumul net al aparatului e de 163 litri și e împărțit pe compartimente. Unele lăzi frigorifice și congelatoare beneficiază de protecție anti-îngheț dar și de funcție frigider, astfel că va fi de folos indiferent de sezon (rece/cald) și poate fi pus oriunde.

Dezghețarea sa e manuală ca la multe altele aparate similare și se poate lăuda că are un consum de energie scăzut pentru capacitatea sa, clasa de eficiență energetică fiind una de tip A+.

Păreri pro și contra

Congelează rapid și bine, capacitatea sa fiind de 8 kg în 24 ore, iar aceasta nu e relevantă dacă e vorba de alimente congelate. Beneficiază de un sistem de ușă reversibilă, astfel că aparatul poate fi instalat în colțul încăperii. Chiar dacă e un aparat frigorific mare, ocupă foarte puțin spațiu în comparație cu o ladă cu același volum. Temperatura se setează ușor datorită termostatului reglabil aflat în partea de sus a aparatului, iar acesta e unul de tip mecanic. Fiecare tip de aparat oferă alte avantaje și dezavantaje, deci alegerea finală depinde și de nevoile voastre.

Heinner HFF-163HA+ arată ca și un frigider adică are o lățime de 55 cm și o înălțime de 143 cm, mânerul fiind în partea de sus și e integrat. Astfel, aspectul său e unul ceva mai simplu și ușa se deschide ușor.

Te-ar mai putea interesa