Heinner HFF-160NHA+, congelator cu 6 sertare și control electronic

Congelatorul Heinner HFF-160NHA+ e un aparat generos care poate fi folosit pentru a congela multe alimente – 163 litri. Nu are un volum la fel de generos ca și o ladă frigorifică deoarece acesta e compartimentat. Bineînțeles, nu e un congelator clasic și nici nu poate fi comparat cu unul integrat, deoarece e dotat cu control electronic. Acesta poate fi folosit de la exterior și chiar când ușa e deschisă pentru că e poziționat pe marginea superioară a aparatului. Poate fi pus chiar în locul unui frigider deoarece nue foarte lat dar nici foarte înalt.

Nu cred că merită să fie comparat cu un alt tip de aparat frigorific (ladă frigo) deoarece acesta are un design complet diferit pentru a ocupa puțin spațiu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pe an acest model consumă doar 223 kWh, de aceea are și o clasă de eficiență energetică A+, deci nu mai e nevoie de o tehnologie de răcire suplimentară. Nu recomand aparate mai vechi sau chiar second hand.

Pot spune că aparatul arată mai bine în realitate decât din poze, adică e mai alb și interiorul e destu lde vizbil datorită compartimentelor transparente. Bineînțeles, beneficiază și de funcția de super-congelare care e utilă atunci când puneți mai multe alimente în el și nu au fost congelate anterior. Mai precis, aparatul de sus poate congela în jur de 11 kg de alimente în 24 de ore, dar acea cantitatea depinde de alimentele cumpărate.

Păreri pro și contra

Termostatul poate fi reglat electronic cu ajutorul unui panou de control mai avansat care e destul de vizibil. Doar aparatele moderne vin cu un astfel de control și unele pot avea chiar și butoane senzitive (touch control). Oricum, cu sau fără acesta, nu veți umbla prea des la temperatura aparatului dacă nu veți umbla prea des la acesta. Poate veți avea ocazia să prindeți și o promoție pentru a economisi puțin.

Heinner HFF-160NHA+ merită ales datorită fiabilității, prețului atractiv, designului compact și spațiului de depozitare oferit. Probabil că există congelatoare mai accesibile dar e bine să aveți mai multe tehnologii pentru a vă ușura viața de zi cu zi.

Te-ar mai putea interesa