Heinner HFF-160A+, congelator clasa A+

Heinner face niște electrocasnice foarte ieftine, dar și bune în același timp. Dacă te interesează un congelator ieftin atunci eu îți recomand acest Heinner HFF-160A+ deoarece e foarte încăpător, iar capacitatea de congelare e una bună. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat frigorific cu un volum de 160 litri, 5 sertare și o înălțime deloc mare de 144 centimetri.

Aspect

Se poate vedea că e un model de culoare albă cu o compartimentare bine gândită. Mânerul e unul integrat și poate că e mai bine așa pentru o utilizare mai eficientă.

Deschis
Deschis

Caracteristici tehnice

Dacă te interesează un congelator bun atunci HFF-160A+ ar fi o recomandare deoarece are un volum mare de 180 litri (160 net) care e împărțit în 5 de cele cinci compartimente. Poate că vă întrebați dacă e ușor de curățat, iar răspunsul ar fi că da deoarece are un design special realizat așa încât să aveți zero stres când îl curățați. Datorită lățimii de 554 milimetrii o să-l puteți amplasa oriunde fără să vă deranjeze prea mult.

Păreri pro şi contra

Pe lângă eficiență și cost mic de achiziție, acest aparat frigorific se recomandă cu garanția de nici mai puțin și nici mai mult de 3 ani. Iar, dacă acestă garanție vi se pare mică, atunci aveți posibilitatea de a o mări la maxim 5 ani contra unei sume deloc mari. Eu zic că nu trebuie neglijat nici faptul că e un aparat silențios la cei 43 decibeli ai săi.

Concluzie

Modelul de față e unul de nota 10 datorită faptului că vine la un preț bun și că e foarte eficient la păstrarea alimentelor la rece. Față de un frigider, avantajele lui sunt puterea mare de congelare și faptul că vine cu multe compartimente care fac ca mirosurile alimentelor să nu se combine ori să afecteze alte alimente puse la păstrat. Acum, cu căldurile de afară cred că un astfel de aparat ar fi numai bun pentru păstrarea la rece a cărnii sau a altor preparate/alimente sensibile.

Te-ar mai putea interesa