Heinner HF-V401NFXA+, frigider fără congelator

Frigiderul Heinner HF-V401NFXA+ din imagine nu are congelator și e evident pentru că are o singură ușă. Unele modele au un congelator mic de câțiva zeci de litri în nu reprezintă o soluție de congelare. Modelul de jos se adresează celor care dețin sau au de gând să achiziționeze un congelator ori o ladă frigorifică. Alimentele proaspete sunt mai sănătoase dar de multe ori nu le putem păstra prea mult în frigider, de aceea e nevoie de un aparat frigorific diferit.

Designul aparatului e unul modern, iar mânerul e unul clasic și nu e de tip integrat, astfel ușa poate fi deschisă cu orice mână. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

La interior avem 4 rafturi mari din sticlă securizată, 5 suporturi pe ușă, 2 compartimente și chiar suport pentru ouă. Aparatul beneficiază de dezghețare automată ca multe alte modele noi și cred că a sosit timpul să faceți o schimbare în bucătărie. Nu trebuie să fiți fan al acestui brand, se vede că acest brand oferă aparate cu un raport preț/calitate acceptabil. Tehnologia No Frost e prezentă și ea la interior, e și evidențiat acest aspect.

Iluminarea LED a devenit standard în ultimii ani și oferă cele mai multe avantaje. Compartimentul inferior pentru legume și fructe prezintă un control al umidității de la interior. Unele fructe/legume necesită un nivel mai scăzut de umiditate pentru o conservare mai eficientă.

Păreri pro și contra

Avem un consum foarte redus de energie – 169 kWh pe an, iar nivelul de zgomot e foarte redus. E dotat cu un panou de control digital care e aflat la interior pe marginea superioară, iar acesta e chiar ușor de folosit. Funcția de super răcire e prezentă și ea și ajută la o conservare mai rapidă a alimentelor. Îmi place designul exterior argintiu, deoarece e unul minimalist și arată foarte bine alături de mobilierul din bucătărie sau alte aparate argintii.

Heinner HF-V401NFXA+ are un interior spațios, iar aici mă refer la spațiul dintre rafturi dar și la compartimentele generoase. Are rafturi mari pentru că e un aparat cu lățime de aproximativ 60 cm.

Te-ar mai putea interesa