Heinner HF-V401NFWA+, frigider cu o ușă

Frigiderul Heinner HF-V401NFWA+ e unul mare și încăpător, iar aceste aspecte sunt vizibile din imaginea de jos. Avem numeroase rafturi pe ușă și pe care se pot pune chiar și sticle, dar nu foarte mari (1 litru). Tehnologia de răcire la acest e No Frost cu Multi Cooling pentru a distribui mai bine aerul rece la interior, astfel că alimentele sunt conservate perfect. Alimentele sunt iluminate destul de bine pentru că are tehnologie LED ca la multe alte modele noi.

Ca și volum, poate fi comparat cu o combină frigorifică și se vede din pozele de prezentare că are o lățime generoase (aproximativ 60 cm). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Un frigider de 358 litri nu poate fi prea accesibil și poate înlocui orice model vechi, iar pe noi ne interesează volum net și nu cel brut. Compartimentul Chiller e o zonă specială pentru alimente care trebuie ținute la temperaturi cuprinse între 0°C – +3°C. Suportul pentru ouă e inclus și el, iar el e pe ușa frigiderului, unde-i și locul său.

Clasa energetică a acestui frigider e A+ și e dată de consumul de energie, dar e loc de mai bine ținând cont de buget. Oricum, diferențele nu sunt sesizabile la consum dacă discutăm de două modele, unul e A+ și altul A++. Dacă bugetul vă este mic, atunci alegeți variante sub 300 litri, însă și așa alte branduri oferă variante destul de scumpe în comparație cu acesta.

Păreri pro și contra

Panoul de control e în partea de sus, astfel numai un adult poate ajunge la el și setările se fac destul de ușor. Spațiul de pe rafturi e mare, suporturile de pe ușă sunt destul de mari, are două sertare în partea de jos (unul e pentru alimente ce trebuie ținute la temperaturi mai joase, aproape de îngheț), multe rafturi sin sticlă securizată, iluminare bună, sistem de dezghețare automat și un mâner vertical poziționat pe mijlocul ușii.

Heinner HF-V401NFWA+ e perfect dacă vă gândiți să cumpărați și un congelator/ladă frigorifică sau poate că aveți un așa aparat pentru congelarea alimentelor. Termostatul se ajustează ușor cu ajutorul controlului digital.

Te-ar mai putea interesa