Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Heinner HF-V250A+, frigider cu multe suporturi pe ușă

Frigiderul Heinner HF-V250A+ are un interior generos și chiar nu veți avea nevoie vreodată de altul mai mare. Ideea e că nu are congelator, ci numai frigiderul propriu-zis și se vede din pozele de prezentare că are numai o ușă. E perfect dacă folosiți o ladă frigorifică ori un congelator clasic pentru a îngheța alimentele. E loc suficient pentru orice vas sau aliment pentru că spațiul dintre rafturi e generos sau poate fi ajustat. Rafturile pot fi așezate pe diverse niveluri sau chiar eliminate.

Noua generație de aparate frigorifice oferă acea decorațiune cromatică din partea de sus a ușii care atrage atenția. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Sistemul de dezghețare e automat e standard la frigidere și doar unele congelatoare pot avea dezghețare manuală. E inclusu n suport pentru ouă care cred că-l veți aprecia mult, dar și suporturile de pe ușă pot fi folosite pentru a le depozita (mă refer la cele trei de sus, pentru că sunt mici). Controlul temperaturii se face mecanic cu ajutorul termostatului reglabil, doar aparatele mai scumpe vin cu panou de control digital. Designul alb e cel mai popular și e pe placul multor utilizatori.

Păreri pro și contra

Are un sertar mare pentru fructe și legume, pentru că acestea nu pot fi puse pe rafturi și vor rămâne mult timp proaspete. E compact și voluminos, motiv pentru care nu aveți ce să-i reproșați la capitolul capacitate de stocare. Nu e foarte înalt pentru ca oricare membru al familiei să poată ajungă la oricare dintre rafturi ori suporturi. Suporturile de pe ușă din partea de jos sunt mari pentru a putea pune sticle sau recipiente mari (chiar și borcane). Nu se mai fabrică aparate frigorifice fără iluminare interioară LED, iar eu le recomand pentru că lumina oferită e suficient de puternică pentru ca voi să vedeți alimente și parcă arată mai gustoase.

Heinner HF-V250A+ are o clasă de eficiență A+ și un consum foarte scăzut deoarece nu are compartiment pentru congelare. Astfel, nivelul de zgomot va fi mai redus, mai că nici nu veți simți prezența aparatului în bucătărie.