Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Heinner HF-V240A+, frigider cu congelator mic

Frigiderul Heinner HF-V240A+ face parte din generația nouă motiv pentru care iluminare LED, sistem răcire cu tehnologie Less Frost și altele. Congelatorul nu e chiar atât de mic pentru că nu e compartimentat și are doar un raft care poate fi eliminat dacă vreți să introduceți ceva mai voluminos. E echipat cu un compartiment mare pentru fructe și legume, iar voi puteți să le depozitați în el pentru a se menține proaspete o perioadă mai îndelungată.

Față de o combină frigorifică acesta are un congelator mic și o înălțime redusă, deci se poate ajunge ușor la orice raft. Astfel, va fi ușor de mutat și instalat, plus că are uși reversibile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Frigiderele cu o singură ușă au un congelator mic de maxim 20 litri sau chiar fără congelator. Puteți obține cuburi de gheață cu ajutorul acelei tăvi incluse care se pune în congelator. Pe ușă avem multe suporturi pentru recipiente mici, sticle sau ouă. Controlul e mecanic la aparatele accesibile (termostat reglabil), însă nu e diferență mare față de cel electronic. Oricum, nu veți schimba des temperatura interioară ci alegeți una pe termen lung.

E un aparat electrocasnic simplu și ușor de folosit, accesibil pentru oricine care funcționează destul de silențios.

Păreri pro și contra

Are o lățime de numai 54 cm, motiv pentru care poate fi pus în locul oricărui frigider vechi. Se poate lăuda că o eficiență energetică A+ care e prezentă la tot mai multe aparate frigorifice. Designul e simplu pe alb și aș putea spune că e chiar plăcut. Aparatele acestui brand sunt tot mai competitive cu fiecare generație, iar dacă vreți ceva mai sofisticat, adică cu mai multe tehnologii, atunci combinele ar fi o variantă. Cu Less Frost, dezghețarea congelatorului se face mai rar.

Frigiderul din poza de sus numit Heinner HF-V240A+ va fi de folos în special dacă actualul frigider e unul care se pune sub blat sau nu are clasă energetică superioară. Poate că nu e cel mai generos la spațiu intern de aceea unii folosesc și o ladă frigorifică pentru congelare suplimentară.