Heinner HF-V213SA+, frigider argintiu clasa A+

Frigiderele de dimensiuni reduse sunt foarte căutate și mă refer la cel care au și congelator. Heinner HF-V213SA+ e un model cu două uși, deci are un congelator suficient de mare și e împărțit în două părți de un raft. Dacă aveți ocazia să-l achiziționați la un preț foarte bun, chiar nu trebuie să ezitați deoarece nu toate brandurile oferă soluții atât de atractive. Bineînțeles, produsul e livrat până în casă astfel că nu trebuie să depuneți nici un efort și nici nu aveți nevoie de ajutor.

Interiorul e organizat cam la fel ca și alte modele similare ca volum de la acest producător, doar că dimensiunile pot fi puțin diferite (înălțime și lățime). E vorba de un aparat simplu cu un raport calitate/preț foarte bun. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Volumul total net al aparatului e împărțit între frigiderul propriu-zis și congelator, astfel că frigiderul are undeva la 171 litri. Spațiul interior crește dacă eliminați sertarul inferior care e destinat pentru anumite alimente. Finisajul argintiu îi dă un plus de eleganță și poate că restul aparatelor sunt albe, atunci ar trebui aleasă cealaltă variantă care are aceleași specificații.

Păreri pro și contra

Aparatul din imaginea de sus are numeroase rafturi, suporturi pe ușă și compartimentul pentru legume/fructe a rămas la fel de mare. Are o clasă energetică foarte bună – A+, iar aceasta a fost dată în funcție de consumul de energie. Suportul de pe ușă din partea de jos permite poziționarea de sticle destul de mari. Frigiderele ocupă ceva mai puțin spațiu dacă sunt ca și acesta, însă sunt variante care au lățime și de 70 cm. Are un interior bine iluminat și organizat, iar lampa e una de tip LED. Frigiderul e silențios, mai că nici nu-i veți simți prezența în bucătărie.

Heinner HF-V213SA+ e dotat cu un control mecanic ușor de folosit și e prezent în interiorul frigiderului. Chiar și dacă ar fi avut control electronic, nu ar fi fost mult mai util decât cel deja echipat. Prețul îl recomandă și sunt foarte puține branduri atât de competitive.

Lasă un comentariu