Heinner HF-V213F+, frigider mic cu congelator

Cele mai multe frigider de pe piață au un un volum modest și costă în jur de 1000-1500 RON. Acestea fiind cele mai populare pentru că mulți dintre voi nu sunteți dispuși să cheltuiți mai mult, că și așa nu aveți nevoie de un volum foarte mare. Varianta de jos numită Heinner HF-V213F+ costă puțin sub 1000 RON, însă depinde și de promoție ori stoc. Frigiderul alb din imagine oferă o capacitate de peste 200 litri, astfel că și congelatorul este destul de încăpător, iar spațiul este împărțit de un raft.

După cum se vede este vorba de un brand atractiv din multe puncte de vedere. Acesta a apărut pe o piață dominată de producători internaționali care nu au oferit soluții de buget. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Dacă nu aveți nevoie de prea mult spațiu pentru depozitarea a alimentelor, un frigider reprezintă o soluție excelentă. Reprezintă o alternativă bună și la o combină frigorifică dacă nu vă doriți un congelator mare. Evident că acele combine nu pot fi foarte mici deoarece congelatoarele vin cu 3 sertare. Trebuie apreciat faptul că aveți din ce alege și acest brand oferă numeroase soluții, chiar mai mari.

Ușile reversibile sunt o caracteristică tot mai des întâlnită la aceste aparate și sunt prezente chiar și la cel cu mânere aparente, ele putând fi demontate și mutate. Din imagine nu prea vă puteți face o idee, însă vorbim de un congelator de 41 litri, respectiv de un frigider de 171 litri. Un congelator atât de modest are o capacitate de înghețare pe măsură – 2.6 kg la 24 de ore. Bineînțeles, un frigider mult mai mare are performanțe ceva mai bune, dar poate că alimentele care le cumpărați sunt deja congelate.

Compartimentul de fructe și legume este în partea de jos aparatului pentru că are un congelator în partea de sus. Are un interior spațios pentru că vorbim de o lățime de 54 cm, respectiv 57 cm, astfel că veți avea spațiu generos pe rafturi. Alimentele vor fi destul de vizibile pentru că se folosește de tehnologia de iluminare LED.

Concluzie

Heinner HF-V213F+ are un consum de energie redus, un interior bine iluminat, un aspect plăcut și un preț foarte bun. Dacă nu vă palce cel de sus, puteți opta pentru Heinner HF-205F+ care este puțin diferit.

Te-ar mai putea interesa