Heinner HF-V213A+, frigider cu două uşi şi volum de 123 litri

În cazul în care sunteţi o persoană interesată de un frigorific cu dimensiuni reduse, dar care să aibă un volum mare atunci Heinner HF-V213A+ e un frigorific recomandat. Acest frigider cu două uşi are în partea superioară un congelator de 42 litri cu două compartimente. În opinia mea nu e nevoie de mai mult spaţiu, dar dacă aveţi o familie mai numeroasă ori doriţi să puneţi mai multe alimente atunci ar trebui să vă orientaţi înspre o combină.

Acest model vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un produs care se prezintă bine estetic şi funcţional. De exemplu are uşi reversibile, lucru care presupune că uşile pot fi montate pe ce parte doriţi.
Din imaginea de alături se poate vede că acest model e unul cu un design minimal şi plăcut în acelaşi timp. Şi la interior arată bine întrucât are 3 rafturi de sticlă şi comportamente spaţioase.


Păreri pro şi contra

Heinner HF-V213A+ e un aparat cu o capacitate netă de 213 litri suficientă pentru o familie cu 3-4 persoane.
Partea de frigider e una cu 3 rafturi din sticlă, iar congelatorul are 2 compartimente… după cum am menţionat mai sus. Acest lucru ajutând la o mai bună organizare a alimentelor puse la păstrat.
Dimensiunile sale sunt unele bune, mai exact vorbim despre 144x54x57 ÎxLxA cm. Astfel acest aparat nu va ocupa deloc mult loc.
Un alt lucru important de care trebuie ţinut cont e faptul că aparatul nu e zgomotos, cu un nivel de zgomot de 42 decibeli.
Din nefericire acest model nu are No Frost, el trebuind să fie decongelat manual. Dezgheţarea frigiderului propriu-zis e una automată… conform producătorului.
La un astfel de aparat e foarte important consumul energetic, acesta având clasa A+ cu un consum anual de 220kWh.

Acest aparat e unul de excepţie la un preţ sub 1000 lei şi cu o garanţie standard de 3 ani. Dacă doriţi puteţi să extindeţi garanţia la mai mult asigurându-vă produsul.
Despre brandul Heinner trebuie să spunem că e unul românesc cunoscut pentru produsele sale de top şi care au o fiabilitate foarte bună.

Te-ar mai putea interesa