Heinner HF-N91A+, frigider ieftin care răcește bine

Heinner HF-N91A+ este acel frigider care nu ocupă mult spațiu în bucătărie iar dacă spațiul vă permite, poate fi pus chiar și sub blat. Chiar dacă are o singură ușă, are un compartiment modest pentru a congela două pungi de alimente sau înghețată. Performanțele de congelare sunt satisfăcătoare și veți observa că nu e nevoie de un frigider mare pentru una sau două persoană, însă poate aveți și alte aparate frigorifice pentru conservarea altor alimente (congelator sau ladă frigorifică).

Costă foarte puțin pentru ce oferă și nu prea sunt multe alternative la acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul acesta este perfect pentru orice bucătărie mică și voi decideți unde îl veți pune, pentru că aveți și nevoie de o priză în apropiere. Sub blat ar arăta bine chiar dacă e un frigider standard și nu unul incorporabil. Îmi plac și cele incorporabile, doar că au un preț mai mare și este necesară o ușă de mobilier care va fi montată la acest aparat. Deci, parcă un frigider ca cel de sus ar fi mai atractiv și simplu de montat. Nu aveți cum să dați greș pentru că este și o variantă foarte silențioasă, mai că nici nu-i veți simți prezența.

Păreri pro și contra

Are un consum foarte mic de energie, motiv pentru care are și clasa de eficiență energetică A+. Oferă un volum generos de 91 litri pentru dimensiunile sale, adică aveți loc pentru o mulțime de alimente și nu numai. Se vede din imaginea de prezentare că are rafturi din sticlă și suporturi suficiente pe ușă pentru sticle și lactate. Conținutul este iluminat excelente deoarece are tehnologie de iluminare LED ca la late aparate.

Heinner HF-N91A+ e dotat cu un control mecanic ușor de folosit și doar aparatele cu mai multe funcții și tehnologii au control digital. Se poate schimba direcția de deschidere a ușii pentru că are sistem de ușă reversibil, iar acesta este standard pentru variantele cu mânere orizontale (pot fi și excepții). Majoritatea clienților apreciază acest aparat, adică sunt numeroase păreri pozitive despre acesta.