Heinner HF-M207SA+, frigider compact de 204 litri

Modelul Heinner HF-M207SA+ e unul de tipul frigider cu două uşi util persoanelor care vor să ţină la păstrat o cantitate modică de alimente.
E un aparat cu aspect premium, iar fiabilitatea e una crescută prin faptul că are o garanţie standard de 3 ani.

Acest model are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se prezintă bine vizual şi funcţional. Din poza de alături poţi vedea că modelul acesta e unul de culoare argintie.
Imaginea ne arată faptul că acest model e unul simplu ca design şi fără panou de comandă ori dispenser (de apă ori gheaţă).

Heinner HF M207SA

Păreri pro şi contra

Aparatul Heinner HF-M207SA+ e unul care poate fi montat aproape oriunde datorită unor dimensiuni compacte şi caracteristicii de uşi reversibile. Aparatul are dimensiunile de 146x59x59 ÎxlxA cm, iar caracteristica uşi reversibile presupune faptul că puteţi monta uşile pe stânga ori dreapta.
Având un nivel de zgomot de 40 decibeli putem spune că nu e vorba despre un model gălăgios şi care nu deranjează atunci când vrem să ne odihnim.
Partea de frigider propriu-zisă are 164 litri care e împărţită de 4 rafturi, iar la uşă are 3 rafturi. Pe lângă acestea avem clasicul compartiment special pentru fructe şi legume.

Modelul de faţă vine la un preţ ok şi de la un brand cunoscut la nivel naţional. Cei 3 ani garanţie sunt pentru a ne arăta că beneficiem de un produs de calitate.
Dacă nu cunoaşteţi brandul Heinner atunci trebuie să ştiţi că e unul românesc care comercializează electrocasnice mici şi mari. E prezent pe piaţă de câţiva ani, iar produsele sale sunt comercializate la nivel de Balcani.
Un astfel de aparat ar fi bun pentru persoanele care nu stau prea mult pe acasă ori au o familie formată din 2-3 persoane.
De multe ori unii nu au unde să amplaseze frigorificul şi de aceea se orientează înspre ceva compact. Sunt de părere că o înălţime de 146 cm e mai mult decât suficientă pentru spaţii deloc înalte.

Te-ar mai putea interesa