Heinner HF-M207DGWD+, frigider cu dozator de apă

Frigiderul Heinner HF-M207DGWD+ e unul spațios pentru dimensiuni sale, adică e vorba de o capacitate de 198 litri. E unul dintre puținele modele sub 1000 lei care oferă acel dozator pentru apă. Această dotare poate să facă diferența și e perfect pentru cei care preferă apă rece din frigider, în special în perioada sezonului cald. Bineînțeles, are un rezervor care trebuie alimentat din când în când și e destul de mare. Cu alte cuvinte, nu mai trebuie să țineți sticla cu apă în frigider și sunt puține modele de la acest brand care oferă o așa dotare.

Poate fi luat în calcul în special că are un design modern pe Antracit, culoare care e interesantă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar dacă vreţi există şi ceva similar pe gri.

Frigiderele cu două uși au un congelator mai mare, care nu e compartimentat ci are doar un raft pe mijloc. Capacitatea sa e de 40 de litri, astfel că frigiderul are 158 litri. Acel raft poate fi eliminat dacă vreți să faceți loc pentru pachete mai mari de alimente. Avem câteva accesorii incluse – tavă pentru gheață și suport pentru ouă.

Clasa energetică e tot mai bună și nu veți găsi frigidere cu eficiență mai mică de A+. Aceasta poate fi mai bună datorită unor tehnologii care controlează umiditatea interioară și fluxul de aer rece.

Păreri pro și contra

E un model compact care ar trebui ales pentru bucătăria voastră și nu e atât de înalt precum o combină. Interiorul e organizat bine, rafturile pot fi ajustate pe înălțime, avem un compartiment în partea de jos pentru fructe/legume și suporturile decente pe ușă (sticle mici, ouă, brânzeturi). Dozatorul de apă e o noutate pentru variantele accesibile, iar designul exterior chiar e unul simplu și elegant. Interiorul e vizibil pentru că lampa e una de tip LED și rafturile sunt din sticlă, acestea devenind standard cu trecerea anilor.

Merită să încercați un aparat nou care oferă ceva mai multe decât actualul model. Heinner HF-M207DGWD+ se adresează utilizatorilor care nu au un brand favorit, dar vor să facă o alegere bună. Ușile sunt reversibile, adică aparatul poate fi amplasat oriunde, chiar și în colțul camerei.

Lasă un comentariu